Ankara'da patlama: Bir işçi yaralı

Ankara Üniversitesi, İbn-i Sina Hastanesi'nin acil servis önündeki park halinde bulunan ve içerisinde tıbbı malzeme olduğu belirtilen kamyonda patlama meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre tıbbı malzeme taşıyan işçilerden biri yaralandı.

Yayınlanma: 23.10.2014 - 14:47
Abone Ol google-news

Saat 13.00 sıralarında İbn-i Sina Hastanesi Acil Servisi önünde tıbbi atıkların hastaneden dışarı taşınması sırasında kamyonun taşıma bölümünde patlama meydana geldi. Söz konusu malzemenin organların dezenfekte edilmesinde kullanılan bir malzeme olduğu belirtilirken kamyon şoförü işçinin yaralandığı belirtildi.

Yaralanan işçi hastanenin acil servis bölümünde tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonun kasasında yer alan diğer tıbbı malzemelerin patlamaması için güvenlik şeridi oluşturdu. Patlama sırasında acil servis çalışanları, hasta ve hasta yakınları büyük panik yaşadı.

Acil Servis’e giriş yapılamazken AFAD yetkilileri ve itfaiye acil Servis’te yerini aldı. Patlama nedeniyle yayılan kimyasal gaz için dezenfekte çalışması sürüyor..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler