IŞİD destekçilerinin öğrencilere 'Elektroşok'lu saldırısının ardından gerginlik sürüyor

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki grup arasında yine kavga çıktı. Polis üniversiteye girerek saldırıya uğrayan öğrenciler de dahil 17 öğrenciyi yaka paça gözaltına aldı. Üniversite'de dün IŞİD yanlıları elektroşokla öğrencilere saldırmıştı.

Yayınlanma: 24.10.2014 - 09:37
Abone Ol google-news

 

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında bu sabah yine kavga çıktı.

Polis öğrencileri yaka paça gözaltına aldı-FOTOĞRAFLAR

Fakülte yönetimi durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine üniversite önünde araçlarında bekleyen çok sayıda sivil polis ve çevik kuvvet ekibi üniversiteye girdi.

Fakülteye  giren polis, iki gruptan toplam 17 öğrenciyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan öğrencilerin bir kısmının hafif bir şekilde yaralandığı görüldü.

"CEVAPSIZ KALMAYACAK"

Gözaltına alınan öğrenciler, "Bizler müslüman öğrencileriz, müslüman öğrencilere edilen hakaret cevapsız kalmayacak" şeklinde slogan attı.

Gözaltına alınanlar fakültenin  yanında bulunan Beyazıt Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Kavga sonrası yaralanan öğrencileri tedavi etmek için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Okul önüne ve polis merkezine gelen 2 ambulans ile hafif bir şekilde yaralanan öğrenciler tedavi edildi.

Polis ekiplerinin okul önündeki bekleyişi devam ediyor.

IŞİD yanlılarından öğrencilere 'elektroşok'lu saldırı

Öğrencilerden alınan bilgiye göre IŞİD yanlıları dün, üniversitede forum çalışması yapan öğrencilere 'elektroşok', 'elektrikli cop', sopa ve soda şişeleriyle saldırdı. Saldırı sonucu çok sayıda öğrencinin yaralanmasının ardından okula giren polisin de öğrencilerin forum afişlerini söktüğü öğrenildi. 

Üniversitede okula giren tüm öğrencilerin metal dedektörle aranmasına rağmen IŞİD'çilerin 'elektroşok ve elektrikli copları' okula nasıl soktuğu konusu belirsizliğini koruyor. 


İstanbul Üniversitesi'nde kavga çıktı: Çok sayıda öğrenciye gözaltı - VİDEO

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler