Hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi tarafından öldürüldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Esra Toprak (32), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Cesur K. tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Yayınlanma: 31.05.2019 - 19:40
Abone Ol google-news

Olay, saat 17.00 sıralarında, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Çark Caddesi'ndeki apartmanda bulunan kuaförde meydana geldi

Daha önce çalıştığı kuaföre bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle yardım etmek için giden Esra Toprak'ın yanına eski eşi Cesur K. geldi.

Esra Toprak ile hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Cesur K. arasında tartışma başladı. Bu sırada Cesur K. yanında getirdiği tabancasını çıkartarak Esra Toprak'a ateş etti. Başından vurulan Esra Toprak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Polis ise Cesur K.'yi gözaltına aldı. Cesur K. bina girişinde alınan güvenlik önleminin ardından çıkartılarak polis aracına bindirildi. Esra Toprak'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Esra Toprak'ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, 2'nci evliliğini yaptığı Cesur K. ile bir süre önce ayrıldığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Çeşitli suçlardan sabıkası olan Cesur K.'nin gece kulüplerinde korumalık yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler