AKP'li Selçuk Özdağ: Ya yeni hal, ya yeni hal!

AKP'de üç dönem Manisa Milletvekiliği yapan ve partide Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Selçuk Özdağ, 23 Haziran seçimi sonrası yaptığı çıkışla gündeme geldi. Özdağ, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır. Bu seçimin en önemli sonuçlarından bir taneside budur' dedi. Özdağ, daha önce eskli başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun 'yeni parti' imasında bulunurken kullandığı 'Ya Yeni hal, ya yeni hal' ifadesini kullandı.

Yayınlanma: 23.06.2019 - 23:45
Abone Ol google-news

<haber-dikey:1453585

AKP'nin eski genel başkan yardımcılarından ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İstanbul seçimlerinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

<haber-dikey:1453539,1423229,1453490>

Davutoğlu'na yakın isimlerden olan Özdağ, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır. Bu seçimin en önemli sonuçlarından bir taneside budur" derken, "Vatandaş, kamplaştırma, kutuplaştırma istemiyorum demiştir. Tek adam yönetim ve tarzını istemiyorum demiştir. Siyasallaşan bir yargı istemiyorum demiştir. Her alanda şeffaflık istiyorum demiştir" ifadesini kullandı.

Özdağ, açıklamasını nsonunda "Ya YENİ HAL,ya YENİ HAL...." dedi. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler