Çiğli ve Datça'dan ODTÜ'ye destek: Biz hazırız

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ODTÜ'de kesilen ağaçların yerine yapılacak ağaçlandırma çalışmalarını destekleyeceklerini söyledi. Datça Belediyesi'nden yapılan açıklamada da "Badem ve zeytin fidanları ile katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

Yayınlanma: 09.07.2019 - 14:45
Abone Ol google-news

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’de (ODTÜ) yapılmak istenen Kredi ve Yurtlar Kurumu için öğrencilerin direnişine karşı dün çok sayıda ağaç kesilmişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ODTÜ yönetimine ağaçlara kıyılmaması karşılığında yurt yapımını üstlenmeyi teklif etmişti. 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ODTÜ'deki ağaç kıyımına ilişkin yaptığı açıklada, "KYK yurdunun kampüs dışına yapılması halinde, yok edilen kavaklık alanın yeniden yeşillendirilmesi için Çiğli Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı sunacağmızı tüm kamuoyuna duyururyorum." dedi.


BİR DESTEK DE DATÇA'DAN

Datça Belediyesi de Twitter'dan yaptığı açıklamada, ODTÜ'de kesilen ağaçların yerine yapılacak ağaçlandırma çalışmalarına badem ve zeytin fidanları ile katkıda bulunmaya hazır olduğunu duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler