Ölümden döndü, telefonunu sordu

Ankara Kızılay'da, aşırı alkolün etkisiyle, aracının kontrolünü kaybederek takla atan ve vatandaşların yardımıyla aracından çıkarılan sürücünün ilk yaptığı, cep telefonunu aramak oldu.

Yayınlanma: 23.11.2014 - 10:56
Abone Ol google-news

Ahmet A. yönetimindeki 06 FG 8126 plakalı otomobil, Kızılay Meydanı'nda arabasının kontrolünü kaybederek, 06 T 2387 plakalı taksiye yandan çarparak takla attı.

Ters devrilen araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan 41 yaşındaki sürücü, ilk müdahale için olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerin, iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini söyledi. Olay yerine gelen eşine ve kızına sarılan sürücü, cep telefonunu aramak için devrilen arabaya tekrar girmeye çalıştı. Ailesinin ve vatandaşların çabalarıyla araçtan uzaklaştırılan Ahmet A'nın, arabası çekilmeden cep telefonunu bulmak istediğini sık sık ifade ettiği görüldü.

Öte yandan kazaya tanık olan ve bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirten bir vatandaş, sürücünün aracıyla takla atmadan önce, çalıştığı yerin yakınlarında yere düşerek yüzünden yaralandığını ve vatandaşlarca hastaneye götürüldüğünü anlattı. Kaza yapan sürücünün alkollü olduğunu ifade eden görgü tanığı, hastane çıkışında çevredekiler tarafından araç kullanmaması konusunda uyarıldığını söyledi.

Trafik ekiplerinin aracı kaldırmasının ardından yol trafiğe açıldı.





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler