Başkan Soyer’den ‘fotoğrafımı kaldırın çocuklarınızın resimlerini asın’ mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye hizmet binalarındaki egzersiz odalarına görevdeki başkanların fotoğrafının asılması uygulamasına son verilmesini istedi.

Yayınlanma: 13.07.2019 - 11:42
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye hizmet binalarındaki egzersiz odalarına görevdeki başkanların fotoğrafının asılması uygulamasına son verilmesini istedi. Bütün belediye personeline yazılı bir mesaj gönderen Başkan Soyer, şu ifadelere yer verdi:

ULU ÖNDER ATATÜRK PORTRESİYLE BİRLİKTE ÇOCUKLAR

“Değerli egzersiz arkadaşlarım, birlikte çıktığımız bu yolda karşılaştığımız en engebeli ve kritik anlarda ihtiyaç duyduğumuz şey İzmir ve İzmirlilerin geleceğine ilişkin karar veriyor olmanın sorumluluğunu hatırlatacak çocuklar olmalı; çünkü gelecek onların ve gerçekten aldığımız her bir karar onlara ait. Ben de bu süreçte arkamda bir çift mavi göz ve çocuklarımızın gözlerindeki daima var olmasını istediğim pırıltının sorumluluğu ile çalışmalarımı heyecanla sürdürüyorum. bu arada temennim, egzersiz odalarınızda benim fotoğraflarım yerine Yüce Önder Atatürk portresiyle birlikte sevgili çocuklarınızın fotoğraflarının asılı olmasıdır. Bu zorlama ve ilham bize yeter.”

YAVAŞ DA O KARARI ALMIŞTI

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yayımladığı genelgeyle, Büyükşehir belediye birimleri, genel müdürlükler, ast iştirakler ve şirketlerde duvarlara kendi resim ve resimlerinin asılmasını yasaklamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler