Hakan Atilla İstanbul'a böyle geldi... Berat Albayrak karşıladı, Erdoğan telefonla görüştü

İki yılı aşkın bir süredir ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Atilla'yı havalimanında Berat Albayrak ve Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan karşıladı. Albayrak yaptığı açıklamada, "Hayırlı bir gün. Çok güzel bir gün. Allah hayırlı mübarek eylesin. Hakan kardeşimiz ülkemize geldi. Hakan Atilla kardeşimiz şahsında ülkemizin ne kadar güçlü, güzel evlatlar yetiştirdiğine bugün bir kez daha şahit oldum" ifadelerini kullandı. Atilla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de telefonda görüştü.

Yayınlanma: 24.07.2019 - 10:43
Abone Ol google-news

<video:1503280>

<video:1502915>



ABD’nin İran yaptırımlarının delinmesinde rol oynadığı iddiasıyla 27 Mart 2017 tarihinden bu yana ABD’de tutuklu olan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, New York JFK Havalimanı'ndan havalanan Türk Hava Yolları'nın TK 2 sefer sayılı uçağı ile, saat 11.30'da İstanbul Havalimanı'na indi. Atilla'yı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan karşıladı. 

Albayrak gazetecilere yaptığı açıklamda şunları söyledi: "Hayırlı bir gün. Çok güzel bir gün. Allah hayırlı mübarek eylesin. Hakan kardeşimiz ülkemize geldi. Hakan Atilla kardeşimiz şahsında ülkemizin ne kadar güçlü, güzel evlatlar yetiştirdiğine bugün bir kez daha şahit oldum."

<video:1502969>

 Atilla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de telefonda görüştü.

Hakan Atilla’nın Halkbank’taki görevine iade edilmesi bekleniyor.

Türkiye’ye iade edilen Atilla, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler