Üç ilde 20 ayrı adrese eş zamanlı operasyon

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi (KOM) ekipleri, Yalova’da 15, İstanbul’da 2 ve Kocaeli’nde de 1 olmak üzere üç ilde 20 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Yayınlanma: 28.11.2014 - 20:05
Abone Ol google-news

Operasyon sonucu 19 kişi gözaltına alındı.

Yalova Emniyeti KOM Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında üç ilde eş zamanlı operasyon yaptı. Edinilen bilgiye göre; uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak ve birçok asayiş suçlarından çok sayıda kayıtları bulunan bazı şahısların, gizlilik içerisinde Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan umuma açık yerlerde ve değişik noktalarda gençleri zehirledikleri yönünde elde edilen bilgilerden yola çıkılarak Mayıs ayından itibaren şahıslar takibe alındı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü’nün yaklaşık 6 aydır sürdürdüğü çalışma sonucu toplam 35 ayrı uyuşturucu madde ticareti olayı tespit edildi. Bu kapsamda 20 ayrı adrese operasyon yapıldı. Sabah saatlerinde yapılan operasyona 150 polis ile onlarca polis aracı katıldı. Çınarcık olmak üzere il merkezi ile İstanbul ve Kocaeli’nde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde B.K. (35), E.A. (23), E.D. (20), F.K. (37), İ.Ş. (59), K.T. (38), K.S.O (29), L.K. (55), M.E. (27), O.O. (32), O.T. (20), S.B. (44), S.Ç. (25), K.A. (16), F.K. (22), Ö.D. (21), S.Ç. (36), Ö.G. (34), İ.K. (30) isimli toplam 19 şahıs yakalandı. Şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üstlerinde yapılan aramalarda 4 kilo toz esrar maddesi, bir adet hassas terazi, 26 gram bonzai maddesi, 1 adet pala, esrar maddelerinin satımında kullanılan jelatin ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Yapılan operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçuyla ilgili hazırlanan tahkikat sonucu şahıslar Yalova Adliyesi’ne çıkartıldı.

Yalova Emniyeti’nden yapılan açıklamada uyuşturucu madde satan ve kullananlara yönelik operasyonların kararlı bir şekilde sürdürüleceği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler