'Her şey çok güzel olacak' cezası mı?

24-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Malatya Şenlikleri’nde müzisyen Selçuk Balcı’nın 25 Ağustos’ta vereceği konser iptal edildi. Balcı, "Twitter’daki paylaşımlarımı incelemişler, konser İmamoğlu’na destek verdiğim için iptal edildi" dedi.

Yayınlanma: 07.08.2019 - 14:38
Abone Ol google-news

 

24-30 Ağustos tarihlerinde Gökçen Yılmaz Akademi’nin organize ettiği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yer tahsis ettiği şenlikte bulunacak sanatçılardan Selçuk Balcı'nın konseri iptal edildi. Birgün gazetesinden Burak Abatay'ın haberine göre Balcı iptal iddialarını doğrularken kendisine organizatörler tarafından “Sponsorlar şenlikten çekildi, ücretinizi ödeyemeyeceğiz. O yüzden konseri iptal edelim” mesajı ilettildiğini söyledi. Balcı, “Bu mesajı alınca biz de, ‘Ücrete gerek yok. Para istemiyoruz. Yeter ki Malatya halkıyla buluşalım’ dedik. Konseri verebilmek için sonuna kadar gittik ama organizatörlerden, ‘Bizi de anlayın, protokol baskısı yiyoruz’ cevabını aldık. Twitter’daki paylaşımlarımı incelemişler. Milletvekilleri ve belediye de istememiş konser vermemi” ifadelerini kullandı.

‘KONSER, İMAMOĞLU’NA DESTEK VERDİĞİM İÇİN İPTAL ETTİRİLDİ’

Balcı, “Karar aslında halka karşı da yapılmış bir ayıptır. Malatya’da büyük bir kitlemizin olduğunu biliyorlar. Sponsorlar çekildi madem ama sadece bize mi çekildi? Diğer konserler devam edecek. Ancak bizimki, İmamoğlu’na verdiğim destek sebebiyle iptal ettirildi” dedi.

'KONSER İPTAL EDİLMEDİ' İDDİASI

Gökçen Yılmaz Akademisi ise iptal kararının doğru olmadığını ve 25 Ağustos’ta Selçuk Balcı’nın Malatya Şenlikleri’nde konser vereceğini aktardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler