Gözaltındaki Tözeren'den mesaj: "Benim trafik cezam bile yoktur"

Gözaltındaki Evrensel gazetesi yazarı, edebiyatçı ve doktor Ayşegül Tözeren avukatları aracılığıyla mesaj gönderdi. "Benim trafik cezam bile yoktur kelepçelendim, öyle hastaneye götürüldüm" dedi.

Yayınlanma: 21.08.2019 - 20:22
Abone Ol google-news

Evrensel gazetesi yazarı, edebiyatçı ve doktor Ayşegül Tözeren gözaltında tutulduğu hücresinden avukatları aracılığı ile ikinci bir mesaj gönderdi. Evrensel gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat'ın Twitter hesabından paylaştığı mesajda Tözeren “Trafik cezam bile yoktur. Kelepçelendim öyle hastaneye götürüldüm“ dedi.

Gözaltındaki Tözeren avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajı şöyle:

"Akıl almaz bir ihbarla başlatılan bu sürecin hâlâ kötü bir rüya olduğunu düşünmek, öyle hayal etmek istiyorum. Ama hala uyanamadım.

İşin aslı, uyuyamadım da... Çünkü başımda hiç sönmeyen bir floresan var. Bugün hayatımda ilk kez - bunu vurguluyorum, benim trafik cezam bile yoktur - kelepçelendim, öyle hastaneye götürüldüm. Ben de size söylediğim gibi göğe baktım.

Sevgili anneannemin bulutların üstünden 'Rumeli inadı'nı hatırladım, başımı dik tuttum, kelepçeler için İstanbul Protokolünü hatırlattım. Ben kimlerin öğrencisiyim?

Doğum günüme katılan herkese çok çok teşekkürler. Sizi çok ama çok seviyorum. Ne diyordu Cemal Süreya...

'Kimse dokunamaz

bizim suçluluğumuza!'"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler