Emine Bulut'u öldüren Fedai Varan bindiği takside 'Hayvan kestim' demiş

Kırıkkale'de Emine Bulut'u çocuğunun gözü önünde öldüren Fedai Varan'ın cinayetin ardından bindiği taksicinin sorusu üzerine 'Hayvan kestim' dediği öğrenildi.

Yayınlanma: 23.08.2019 - 16:08
Abone Ol google-news

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, katil Fedai Varan'ın Emine Bulut'u boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü dükkandan çıktıktan sonra "Bu k.hpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi.

<haber-dikey:1545644,1545798>

250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen Varan'ın, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ise "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.

Sakin bir hal içinde taksiden inen Fedai Varan'ın 8 lira tutan ücret için 10 lira verip para üstünü aldığı, ardından bir tekel bayisine uğrayarak 2 bira aldığı belirtildi.

Ne olmuştu?

Fedai Varan, boşandıkları eski eşi Emine Bulut'a çocuğunu görmek istediğini söyleyerek, gündüz saatlerinde bir kafede buluştu. Burada yemek yiyen Fedai Varan ve Emine Bulut, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Bulut taksiye binerek kaçmak istedi. Ancak Fedai Varan tarafından taksiden indirildi. Daha sonra 100 metre ilerideki bir dönerciye giren kadının peşinden katil koca da geldi. Fedai Varan, dönerciden de kaçmak isteyen Emine Bulut'u saçlarından yakalayarak boğazından bıçakladı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler