Erdoğan: Bu kutlu çatının altından ayrılanların esamesi okunmamıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konuştu. Yeni parti kurması beklenen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a göndermede bulunan Erdoğan, ''Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır'' ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 23.08.2019 - 18:50
Abone Ol google-news

<haber-dikey:1546821,1543709>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''AK Parti, ancak kendisi gibi olmaktan çıktığında misyonunu kaybeder. Tıpkı bu çatının altından ayrılanlar gibi milletle irtibatını kaybederek yolunu şaşırdığı gün AK Parti'nin de vadesi dolmuş demektir.

Kutlu yolculukta davanın yükünü kaldıramayanlar çeşitli sebeplerele yolunu kaybedenler olmuştur. Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır.

Hafıza kayıtlarımızın içinde olanları da vakti geldiğinde milletimizle paylaşacağımızı şimdiden burada söylüyorum. Bu kayıtların içerisinde çok şeyler var. Kim kimdir bunları milletimizin bilmesi lazım.

Ülkemizin ve milletimizin bekası için daha büyük bedelleri ödemekten çekinmeyiz, yeter ki Türkiye ayakta kalsın.

Cumhur İttifakını diri tutmaya, dik tutmaya da gayret edeceğiz.

Bu ülkeye demokraside ve ekonomide Cumhuriyet tarihindeki en büyük atılımı AK Parti yaptırmıştır.''


<haber-yatay:1546866,1505513,1542809,1540444,1532086>

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler