Akşener, Emine Bulut’un ailesini ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Emine Bulut’un ailesini ziyaret etti. Akşener, "Geride kalan 10 yaşında bir kızımız var. Onun bu travmayı atlatması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu

Yayınlanma: 26.08.2019 - 14:20
Abone Ol google-news

<video:1550397>

Akşener, Kırıkkale’de 10 yaşındaki kızının gözü önünde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un ailesini ziyaret etti.  

Ziyaret sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Akşener, Emine Bulut’un ailesinin idam cezasını talep ettiğini ve kendilerinin bu konuda Meclis’te grubu olan siyasi partilerle görüşeceklerini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu çok acı bir ziyaret. Aynı zamanda rahmetli Emine kardeşim gibi şiddet gören, öldürülen, dayak yiyen kadınlarımızın da gündeme gelmesi için yapılan ziyaret. Ailesi bu konuda idam cezasının gelmesi gerektiğini söylediler. Meclis’te grubu olan partilerle bu konuyu görüşeceğiz. Geride kalan 10 yaşında bir kızımız var. Onun bu travmayı atlatması için elimizden geleni yapacağız.

“ERDOĞAN TALİMAT VERSİN BEN DE İMZALAYACAĞIM”

Cumhurbaşkanı aynı zamanda Ak Parti’nin genel başkanı. Partisine talimatı verecek, onlar hazırlayacak ben de imzalayacağım. “


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler