Eşine ve kızına dehşeti yaşatmıştı! Tutuklandı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, naylon poşeti yakıp, eriterek, eşi M.İ. (20) ile kızı N.İ.'nin (3) yüzlerine damlatan ve emniyetteki sorgusunun ardından serbest kalan Ramazan İ. (27) hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ., yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

Yayınlanma: 11.11.2019 - 16:45
Eşine ve kızına dehşeti yaşatmıştı! Tutuklandı
Abone Ol google-news

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde eşi ve kızının yüzüne naylon dökerek yakan ve gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Ramazan İ. (27), yeniden gözaltına alınarak tutuklandı. 

Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ramazan İ.,  8 Kasım’da naylon poşeti yakıp eriterek eşi M.İ.’nin (20) yüzüne damlattı. Aynı şekilde 3 yaşındaki kızı N.İ.’nin de yüzünü yakan Ramazan İ., şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan şahıs, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca çıkarılan yeniden yakalama kararı sonrasında dün polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ramazan İ., işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklanarak Doğubayazıt T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler