CHP'li Erdoğdu'dan 'evinin mühürlendiği' iddialarına yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun İzmir'İin Çeşme ilçesindeki konutunun belediye tarafından mühürlendiği öne sürülmüştü. Konuya ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, Erdoğdu'nun konutunun değil, sadece arka kısımda kaçak yapılan bölümün mühürlendiği belirtildi. Erdoğdu da konuya ilişkin, "Çeşme Ildır'da aldığım kooperatif evinde yaptırdığım cam balkon ve depo/kulübe için kaçak inşaat diye kıyamet koparıyorlar. Diğer komşularım ne yapmışsa benzer tadilatların yaptırılmasını rica ettim. Dün akşam Çeşme Belediye Başkanımız Muammer Ekrem Oran'la görüşüp benim evim dahil bu sitedeki imara aykırı tüm yapılaşmalarla ilgili hukuken ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını istedim'' açıklamasında bulundu.

Yayınlanma: 22.11.2019 - 19:40
CHP'li Erdoğdu'dan 'evinin mühürlendiği' iddialarına yanıt
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun İzmir'in Çeşme ilçesindeki konutunun, site sakinlerinin 'sitenin belirlediği plan dahilinde inşaat projesinin yürütülmediği' yönündeki şikayeti üzerine belediye tarafından mühürlendiği ve inşaatının durdurulduğu öne sürülmüştü. 

ERDOĞDU: KOMŞULARIM NE YAPMIŞSA BENZER TADİLAT

Konuya ilişkin açıklama sosyal medya hesabından yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Çeşme Ildır'da aldığım kooperatif evinde yaptırdığım cam balkon ve depo/kulübe için kaçak inşaat diye kıyamet koparıyorlar. Diğer komşularım ne yapmışsa benzer tadilatların yaptırılmasını rica ettim. Dün akşam Çeşme Belediye Başkanımız Muammer Ekrem Oran'la görüşüp benim evim dahil bu sitedeki imara aykırı tüm yapılaşmalarla ilgili hukuken ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını istedim. Ne yapıldığını görmek ve konunun takipçisi olmak üzere bugün İzmir'e gidiyorum" dedi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

'Konutun mühürlendiği' yönündeki iddiaya Çeşme Belediyesi’nden açıklama geldi. Çeşme Belediyesi'nden bir yetkilinin gazetemize yaptığı açıklamada, konutun mühürlenmediğini, balkonu içeri alınarak sadece arka kısımda kaçak yapılan bölümün mühürlendiği belirtildi. Belediye yetkilisi, kaçak bölümün yıktırılacağı ve para cezası uygulanacağını ifade etti.






Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler