MHP'li Yaşar Karadağ'ı eleştiren gazeteci Metin Işık'a saldırı

Iğdır'da, yerel gazete sahibi Metin Işık sokak ortasında, eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, "Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum" dedi. Işık ayrıca MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ'ı eleştirdiği yazıları nedeniyle tehdit edildiğini söyledi.

Yayınlanma: 29.11.2019 - 19:47
MHP'li Yaşar Karadağ'ı eleştiren gazeteci Metin Işık'a saldırı
Abone Ol google-news

Iğdır'da, yerel gazete sahibi Metin Işık (48), sokak ortasında, eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, "Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum" dedi.

Topçular Mahallesi Şair Fuzuli Sokak'ta 27 Kasım akşamı yaşanan saldırı iddiaya göre şöyle meydana geldi: Metin Işık, akşam namazını kıldığı camiden çıkıp, bisikletiyle evine gitmek istedi. Ancak yolu, elleri sopalı 15 kişilik bir grup tarafından kesildi. Işık, öldürülesiye dövüldü. Saldırganlar kaçarken, yaralanan Işık, kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Tedavisinin ardından da karakola gidip, şikayetçi oldu. Işık, saldırganlardan birinin daha önce kendisini tehdit eden Kaçkar olduğunu diğerini ise tanımadığını söyledi.

"KARADAĞ'A ELEŞTİREL YAZI YAZDIM, BU YAZIDAN DOLAYI TEHDİT EDİLDİM"

Saldırganlardan birinin daha önce kendisini tehdit eden Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Mutluhan Kaçkar olduğunu, diğerlerini ise tanımadığı belirten Işık, şunları söyledi:

"Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ'a birkaç kez eleştirel yazı yazdım. Bu yazıdan dolayı Mutluhan Kaçkar bir iki sefer beni tehdit etti. Camiden eve giderken kalabalık bir grupla karşıma çıkan Mutluhan Kakçar, 'Nasılsın ağabey’ deyip, silah çekti. Ardından da elindeki sopa ile vurdu. Ardından diğerleri de vurmaya başladı. En az 15 kişi vardı. Kafamda, sırtımda ve ayağımda yaralar vardı. Hastaneye gidip tedavi oldum, rapor aldım. Sonra karakola gidip, şikâyetçi oldum. Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum."  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler