Erkek arkadaşından şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı: "Kıskandığı için dövdü"

Bursa'da erkek arkadaşından sokak ortasında şiddet gören genç kız şikayetçi olmadı: "Bir anlık sinirlenmesi ve kıskanması nedeniyle bana vurdu. Davacı ve şikayetçi değilim" dedi.

Yayınlanma: 08.12.2019 - 16:14
Abone Ol google-news

İ.T., 17 yaşındaki kız arkadaşı N.D'yi sokak ortasında darp etti. Çevrede bulunan bir iş yeri kameralarına yansıyan görüntülerin ardından, darp edilen kızın babası karakola giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İ.T.gözaltına alındı. 

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan N.D., kendisini döven kişinin bir yıldır görüştüğü İ.T. (24) olduğunu söyledi. Genç kız, Vişne Caddesi üzerinde İ.T. ile yürüdüğünü, bu sırada geçen bir erkeğe baktığını söyledi.İ.T.'nin kendisini kıskandığını belirten N.D., "Beni kıskandığı için vurmaya başladı. Daha sonra da dizleriyle karnıma vurdu. İ.T., benim 1 yıllık erkek arkadaşım. Bir anlık sinirlenmesi ve kıskanması nedeniyle bana vurdu. Davacı ve şikayetçi değilim" dedi  Gözaltına alınan İ.T., genç kızın şikayetçi olmaması sebebiyle savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler