'Öğrencilerin parasıyla tatil' iddiasına kınama cezası

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin bağış parasıyla tatile gittiği, bu nedenle de kendisine kınama cezası verildiği iddia edildi.

Yayınlanma: 08.12.2019 - 20:32
'Öğrencilerin parasıyla tatil' iddiasına kınama cezası
Abone Ol google-news

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin bağış parasıyla tatile gittiği, bu nedenle de kendisine kınama cezası verildiği iddia edildi. İYİ Parti milletvekili İsmail Koncuk ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Yahşi hakkındaki “kınama cezası”nı sordu.

KINAMA CEZASI VERİLDİ

İddiaya göre, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hesabına bir GSM operatörü firması tarafından müdürlüğün personellerinin ve öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması koşuluyla 400 bin lira yatırıldı. Müdür Yahşi’nin bağış parasıyla ailesini tatile götürdüğü ileri sürüldü. Yahşi hakkında soruşturma başlatan Milli Eğitim Bakanlığı ise kınama cezası verdi.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında İYİ Parti milletvekili İsmail Koncuk’un, Bakan Selçuk’a “Kendisine ait olmayan, koruması gereken kurum parasıyla ailesini tatile gönderen İl Milli Eğitim Müdürü, bu büyük kusurlarına rağmen, neden görevinde tutuluyor” sorusunu sordu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler