"Asker karısı gibi ağlıyor" diyen MHP'li Burak Pehlivan görevden alındı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İYİ Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya hakkında "Asker karısı gibi ağlıyor" ifadesini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Pehlivan'ın görevden alındığını açıkladı.

Yayınlanma: 09.12.2019 - 13:00
Abone Ol google-news

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın İncirliova'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik "Asker karısı gibi ağlıyor" dedi. Pehlivan'ın söylediği sözler asker eşlerinin büyük tepkisini topladı.

Kara'ya yönelik "Maşallah asker karısı gibi ağlıyor" ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldıran MHP'li Pehlivan, "Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde" dedi. 

GÖREVDEN ALINDI 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise konuyla ilgili açıklama yaparak, "MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan yapmış olduğu basın açıklaması sırasında kullanmış olduğu ifadeler sonucu halkımızı ve toplumumuzun farklı kesimlerini rahatsız eden sözleri nedeniyle il başkanlığı görevinden alınmıştır" dedi.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler