Üniversiteli Güleda cinayetinde yeni gelişme

Isparta'da, üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i (19) canavarca hisle öldüren eski erkek arkadaşı Zafer Pehlivan'ın (19) ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi.

Yayınlanma: 13.12.2019 - 16:42
Abone Ol google-news

Isparta'da 18 Kasım'da eski sevgilisi tarafından katledilen 18 yaşındaki Güleda Cankel'in katil zanlısı Zafer Pehlivan'ın tutuklanmasının ardından, hakkında ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' ve ‘tehdit' suçlamasıyla hazırlanan iddianame, Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanık hakkında savcılık tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ

Isparta'da üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel'i öldüren Zafer Pehlivan ifadesinde suçunu itiraf ederek, cinayeti önceden planlamadığını söylemişti. Zafer Pehlivan, 2015 yılında Muğla'da bir arkadaş ortamında tanıştığı Güleda Cankel'in üniversite okumak için Isparta'ya geldiğini, bu süreçte aralarının açıldığını ileri sürmüştü.  Pehlivan, 15 Kasım'da kente giderek konuşmak istediğini, iki gün kentte vakit geçirdikten sonra Güleda'nın kaldığı mahalleye gittiğini beyan etti.

Zafer Pehlivan, daha sonra Güleda Cankel ile görüştüğünü belirterek, "Aramızda hakaret ve yaralama olayları gerçekleşti. Bu olaylara ilişkin emniyette ayrıca ifade verdim. İfade işlemlerinin ardından her ikimiz de serbest bırakıldık. Olay günü 11.30-12.00 sıralarında tekrar tartıştık." iddiasında bulundu.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler