İstanbul'da metro seferleri normale döndü

Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında öğle saatlerinde yoğunluk yaşandı. M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler yapılamadı. Teknik arıza nedeniyle bir süre yapılamayan Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında seferler normale döndü.

Yayınlanma: 14.12.2019 - 12:31
Abone Ol google-news

Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında öğle saatlerinde yoğunluk yaşandı. Seferlerin durmasına Aksaray'da metronun raydan çıkmasının neden olduğu öğrenildi. Bu nedenle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA: SON KONTROLLER YAPILIYOR

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, " M1AYenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında sefer yapılamamaktadır. Sefer yapılamayan Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında  İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır. Bölgede çalışmalarımız tamamlanmış olup, son kontroller yapılmaktadır. Kısa süre içerisinde Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında işletmemiz başlayacaktır" denildi.

NORMALE DÖNDÜ

Teknik arıza nedeniyle bir süre yapılamayan Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında seferler normale döndü.

Metro İstanbul'un Twitter hesabında yer alan duyuruya göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro seferleri arızanın giderilmesinin ardından tekrar başladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler