Osmaniye’de hayvan katliamı!

Osmaniye’nin Bahçe ilçesi ve Düziçi ilçesi sınırlarında çok sayıda köpek katledildi. Yaşamlarını yitiren ve boş bir alanda toplanan köpeklerin zehirlendiği düşünülüyor.

Yayınlanma: 14.12.2019 - 16:30
Osmaniye’de hayvan katliamı!
Abone Ol google-news

Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Burgaçlı köyü civarında bulunan köpeklerin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zehirlendiği düşünülüyor.

"BU VAHŞETİN TAKİPÇİSİYİZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, "Bizler tüm gücümüzle yaşatmaya çalışırken, Bahçe ilçesi Burgaçlı köyü civarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler yaşayan canlılarımızı katletmişlerdir. Bu vahşetin takipçisiyiz ve çözüme adına sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu olayı tüm ilçe halkımızla birlikte kınıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ‘’Vicdan ve merhamet yoksunu kişilerin yaptığı bu katliamı şiddetle kınıyoruz. Bunu yapanları bulmak İçin çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.

‘DAHA ÖNCE YİNE HAYVAN CESETLERİNE RASTLANDI’

Konuyla ilgili açıklama yapan görgü tanığı, "Burada daha önce yine hayvan cesetlerine rastlandı. Şu an Bahçe ilçesi sınırlarında ortalıkta köpek bırakmadılar. Oy odaklı değil medeniyet odaklı fikirler üretilmelidir" dedi.

Yaşanan katliam sonucu Bahçe Belediyesi'nden henüz bir açıklama gelmedi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler