Doğa Koleji'nin devri öncesi açıklama

3 aydır öğretmenlerinin maaşını ödenmediği gibi öğrencilerinin de mağdur olduğu Doğa Koleji'nin hissedarından yapılan açıklamada, kolejin deviri için son aşamaya gelindiği 14 Aralık'ta (bugün) açıklama yapılacağı bildirildi.

Yayınlanma: 14.12.2019 - 17:07
Abone Ol google-news

Doğa Kolej’nin bankaları görüşme yürüttüğü taliplileri dışında ana hissedarının doğrudan temas ettiği bir firma ile ön protokol yaptığı ise gelen bilgiler arasında.

Bu kuruluşun Nişantaşı Ünversitesi olduğu ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre söz konusu kurumun bir banka kredisine başvurup başvurmadığı ya da buna yönelik bir onay alıp almadığı bilinmezken sadece satıcı Metal Yapı le ön mutabakat sağladığı ifade edildi. 

Nişantaşı Ünversitesi'nin sahibi Levent Uysal'ın ise Doğa Koleji'in Metal Yapı'ya satan Fethi Şimşek ile geçmişe dayanan iş birliktelikleri söz konusu. Zira Uysal'ın Doğa Koleji'nin Kıbrıs'taki şubelerinin sahibi olduğu ve Feth Şimşek'in de Nişantaşı Ünversitesi'nin kuruluşunda Mütevelli Heyeti'nde yer aldığı biliniyor. Tüm merak edilen detaylarla ilgili Doğa'nın sahibinden dün duyurduğu gibi bugün bir açıklama beklenyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler