10 gündür kayıp Gülistan'la ilgili yeni gelişme: Odasında eski not bulundu

Tunceli’de 5 Ocak’tan bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi 2. Sınıf öğrencisi Gülistan Doku hala bulunamadı. Gülistan’ın odasında Gülistan’a ait bir not bulundu. Not ile ilgili konuşan oda arkadaşı, “Not, Aralık 2018’e ait. Üstüne baya güldüğümüz ve eğlendiğimiz not olduğu için, notu görür görmez hatırladım. Dolabı dağınık olduğu için biz de Gülistan’a, ‘Dolabını topla’ dedik. O da, ‘Ben ölürsem dolabımı toplayın, arkamdan kimse laf etmesin’ diye yazdı. Bu şekilde şakayla yazılan bir nottu” ifadelerinde bulundu.

Yayınlanma: 14.01.2020 - 12:42
Abone Ol google-news

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması için çalışmalar devam ederken 12 Ocak’ta Gülistan’ın odasında Gülistan’a ait bir not bulundu. Not ile ilgili konuşan oda arkadaşı, “Bahsedilen not, Aralık 2018’e ait. Üstüne baya güldüğümüz ve eğlendiğimiz not olduğu için, notu görür görmez hatırladım. Dolabı dağınık olduğu için biz de Gülistan’a, ‘Dolabını topla’ dedik. O da, ‘Ben ölürsem dolabımı toplayın, arkamdan kimse laf etmesin.’ diye yazdı. Bu şekilde şakayla yazılan bir nottu. Zaten notta ki vurgulamalardan da şakalaştığımız belli, ‘Aa’ tarzında şakalaştığımız tonlar da yazmıştı. Gülistan bizim güldüğümüz, eğlendiğimiz her şeyi saklıyordu. O an da not ile ilgili hatta, ‘Yıllar sonra bakıp güleceğiz’ demişti” ifadelerinde bulundu. Gülistan’ın dayısı Mehmet Kan’da not ile ilgili; “Daha önce yazıldığı belirtilen bu notta Gülistan ‘gideceğim intihar edeceğim’ dememiş, ‘Benölürsem’ demiş” ifadelerinde bulundu. 

Öte yandan Gülistan’a ait el yazısının olduğu değerlendirilen notlar, ismi yazılı reçete ile olaydan bir kaç gün önce arkadaşından aldığı belirlenen bir makas bulundu. Bulunan materyallerin kriminale gönderildiği bildirildi.  


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler