Tuncay Özkan'dan Balbay yorumu

Gazeteci Tuncay Özkan Mustafa Balbay'ın tahliyesi ile ilgili Twitter adresinden mesaj gönderdi.

Yayınlanma: 09.12.2013 - 23:11
Abone Ol google-news

Ergenekon Davası'ndan tutuklu bulunan Tuncay Özkan bir dönem de koğuş arkadaşı olduğu Mustafa Balbay'ın tahliyesiyle ilgili açıklamada bulundu.

"Gezi Parkı'ndan sonra umudum arttı" VİDEO  

İşte Tuncay Özkan'ın Twitleri:

Tuncay Ozkan'dan mesaj: Balbay'in özgürlüğü bizim özgürlüğümuzdur. Silivri zindani yıkıldı. Balbay özgür; biz özgür!

Tuncay Ozkan'dan mesaj:Yagmur ve Deniz bu akşam Nazlıcan oldu. Mustafa ruhumun özgürlüğüdür. Özgürlüğüm sana emanet Mustafa..

Sistem, içerdekini cezalandırmakla içini soğutamadığı için ailelere ayrıca zulüm uyguluyor. Sonuçta bu kaçıncı kaza!

Balbay, özgür olmalıdır! Aksi halde: Korkaklar hakim kalmamalıdır!

Twitter'daki diğer Balbay yorumları

Ezgi Basaran ?@ezgibasaran 4 yıl 277 gündür gazetecisini hiç unutmayan, ailesine destek olan Cumhuriyet gazetesine de içten bir geçmiş olsun #Balbay

Şükrü GENÇ Başkan @SukruGENCBaskan  İnsan Hakları Günü'ne saatler kala özgürlüğüne kavuşan sevgili Mustafa Balbay'ın mutluluğunu paylaşıyoruz.Aramıza hoş geldin Mustafa Balbay.

Aylin Kotil @aylin_kotil  Balbay'ın özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindim. Darısı haksız ve uzun tutukluk süresi ile cezalandırılanlara. 'Açın artık kapıları.'

Mehmet Perinçek @MehmetPerincek  Balbay'ın tahliyesi: Evet ama yetmez!


IHSAN OZKES @ihsanozkesSayın Balbay, hoş geldiniz aramıza, safalar getirdiniz. TBMM'de Grup Toplantısında benim yanımdaki yeriniz sizi bekliyor. Özlem bitti.

Nazlıcan Özkan @nazlicanozkan  Darısı başına dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Balbay'ın sevinci bizim sevincimiz. #tutukluvekillereozgurluk #hastamahpuslaraozgurluk

ERKAN AKKUŞ @erkan_akkus  Balbay'ın CHP'nin karşı çıktığı referandumla kabul edilen bireysel başvuru hakkıyla özgür kalması da tarihe ilginç bir not..


Nail Kecili @nailkecili  Balbay üstad,geçmiş olsun.Bizler kodeslerin üyesiyiz.Ama Adalet çalıştı işte.


Yılmaz Odabaşı @yilmazodabasi  Geciken adalet: Mustafa Balbay'ın serbest kalmasını sevinçle karşılıyorum. Dilerim bu ülkedeki bütün siyasal tutsaklar bir gün serbest kalır


hilmi hacaloğlu @hilmihacaloglu  Gazeteciler özgür olsun, özgür kalsın. Hoşgeldin Mustafa Balbay. Darısı geride kalan tüm tutuklu gazetecilere!.


hande fırat @handefrt  Balbay ile kızının sarılma anı ! Bazı görüntüler binlerce kelimeye bedel.


fadime özkan @fadimeozkan  Mustafa Balbay'a ve ailesine gecmis olsun ][ AYM'ye bireysel basvuru hakki icin de "yetmez ama evet" demememizin gecikmis bi faydasi daha..


Mustafa BALBAY @BalbayMustafa  Kendimi içeride kalan onlarca yüzlerce hak arayanın tutukluya karşı sanki kapıyı onların üzerine kapatmış gibi sorumlu hissediyorum.


Alper Turgut @AlperTurgut01  Ne acıdır, hapislik kadar özgürlük de masa başı kurgusu, bu memlekette. Ancak teslimiyet yoksa ruhunda, bu oyun da bozulur elbette.


YavuzBaydar @yavuzbaydar  Mustafa Balbay'ın tahliye kararı hukuk adına çok olumlu adımdır. Geçmiş olsun. Darısı diğer haksız uzun tutukluluk mağdurlarının başına.


NUH ALBAYRAK @NuhAlbayrak  Sayın Balbay'ın bazı ifadelerini de empati yaparak anlayışla karşılamalıdır. Umarım Meclis de kendisini kucaklayarak topluma örnek olur...


selcuk ayhan @selcukayhnGeçmiş olsun Balbay.Aramıza hoş geldin.


Müslim Sarı @muslimsarichp  Mustafa Balbay tahliye oldu. Yıllarca süren mahpusluktan sonra aramızda artık. Haksız suçlamalar, haksız... 


Ceyda Düvenci @Ceyda_duvenci  #HosgeldinMustafaBalbay ohhhh beee... Adalet kokusu gelmeye başladı...


Bahattin Yücel @bahattinyucelKonforlu kosullarda 4 Ay yatıp,10 Yıldir mağduriyet edebiyatı yapanlar 5 yılını zindanlarda geçiren Balbay'ın yüzüne bakabilecekler mi?


Cenk Sidar @cenksidar  Balbay`ın kendisine yargı zulmü uygulayan ve ailesinden ayıranlara karşı bile nefret ve intikam mesajları vermemesi bazılarına ders olmalı.


Çiçek Dilligil @CicekDilligil  Mustafa Balbay'ın eşinin gözlerini gördünüz mü?Neler söyledi o gözler birbirine..Aşkları daim olsun..Bir daha ayrılmasınlar diye dua ettim..


Ayşe Böhürler @aysebohurler  Mustafa Balbay ve ailesine geçmiş olsun. Zıt siyasi fikirler arasındaki mücadelenin her daim demokratik zeminlerde gerçekleşmesi dileğimizdr


FERHAT TUNC @ferhatttunc  Mustafa Balbay'ın konuşması kapsayıcı ve yerinde bir konuşmaydi. Kendisine geçmiş olsun diyor ve darısı diğer Siyasi tutsaklara


Gülsün BİLGEHAN @GBilgehan  Balbay, muhteşem bir konuşma ile özgürlüğe adım atıyor!


Ahmet Ümit @baskomsernevzat  Mustafa Balbay Özgür kaldı, darısı öteki gazetecilerin başına. Ülkemiz tutuklu gazeteci ayıbından acilen kurtulmalı.


Abdülhamit Bilici @ahamitbilici  Mustafa Balbay&ailesine geçmiş olsun.Yaşananlar herkes için büyük ders.Önceki darbeler daha önce yargılanmış olsa Balbay bunları yaşamazdı.


Ergun Babahan @ebabahan  Kurt milletvekilleri cezaevinde hala


Cemil Barlas @secondvirus  yargının dağıtamadığı adaleti yasama ve yürütmenin dengelemeye çalıştığı bir dönem yaşayacağız..


Başak Temel @basaktemel  2013 arkasından kötü konuşmayalım diye son anlarda iyi manevralar yapmaya başladı! :)

@EratalaySevinc  Adalet aygıtı artık hukukmuş gibi yapmaya gerek bile duymuyor İpler kimin elindeyse oynatıyor.KAĞITLAR UÇUŞUYOR Mustafa Balbay'ın ÖZGÜRLÜĞÜ?


zeynep gürcanlı @zeynepgurcanli  Hukuka inancım biraz olsun geri geldi. Balbay serbest!Darısı uzun cezaya değil, "tutukluluğa mahkum edilen" diğerlerinin başına...


Hüseyin Ersöz @ersozhuseyin  Balbay'ın özgürlüğü tüm tutuklu milletvekilleri için emsal olarak görülmeli.Mahkemeler başvurulmasını beklemeksizin tahliye kararı vermeli.


şafak pavey @safakpaveyBalbay insan hakları gününe özgür uyanacak. Cezaevlerindeki bütün seçilmişler ve keyfi tutuklular için bu gecikmiş adaleti bekliyoruz..


enver aysever @enveraysever2  Mustafa Balbay'ın tahliyesi yerinde ve haklıdır. Ama eksik elbet. Bunca suçsuz insan bir an önce serbest kalmalı.


Kamer Genç @KamerGen1  Sayın Balbay'ın yıllarca çektiği haksız,hukuksuz zulmün sona ermesine çok sevindim.Darısı başka Recep zülmü altında inim inim inliyenlere.


Elif Ilgaz @elifilgaz  Darısı suçsuz yere yatan tüm siyasi tutukluların başına..


Berna Laçin @bernalacin35  Balbay'a tahliye :-)))))Giden 4 yil var elbette :-(


Burak Bayburtlu @burak  Sarı basın kartı olan bir milletvekilinin 4 yıl 9 ay tutuklu kalmasını ben demokrasi olarak göremiyorum.


Atilla Taş @AtillaTasNet  Mustafa Balbay'ın tahliyesine sevindim ailesi ve sevenlerin gözü aydın.millet iradesi ile seçilmiş bir vekil tutuklu kalmamalı,geçmiş olsun.


Cemil Barlas @secondvirus  asıl darbecilerin henüz ismi bile geçmezken balbayın tahliyesi gayet de adaletli oldu..


Piraye Antika @PYAntika  Balbay tahliye oldu.Bir cemaat liderinin istihbarat alıp "çok üst düzeyde birinin fuhuş yapmasını engellediğin"i iddia ettiği konuşulmuyor.


Onur Oymen @OnurOymenBalbay'ın sevinçle karşılanan tahliyesi siyasete ve basına taze bir umut getirecek. Onun, ailesinin ve dostlarının mutluluğunu paylaşıyorum.


Hakan Tartan @TartanHakan  Değerli dostum, meslektaşım Mustafa Balbay, 5 yılın ardından artık özgür!Canım kardeşim, aramıza hoşgeldin. sana özgürlük çok yakışır...


Ali Özgündüz @aliozgunduz  Yıllardır tutsak edilen milletin vekili Balbay nihayet ozgur!.Hosgeldin dost,özgürlüğe hoşgeldin!.Bu daha başlangıç mücadeleye devam!..


Sevim Gözay @SevimGozay  4 yıl 277 gün. kendi son 4 yıl 277 gününün elinden alındığını 1 düşününce, nasıl da gönlü bulanıyor insanın değil mi.. hele o beklemek.. ah.


ömer şahin @omer_sahinn  Mustafa Balbay'la 1.5 yıl önce Silivri de görüşmüştüm.Takım elbise ve sinekkaydı traşıyla "hazırım" diyor ve tahliye bekliyordu .Bugüneymiş

 
fatih portakal @fatihportakal  Vallahi hafta hızlı başladı. Soluksuz geçer. Mustafa Balbay tahliye kararı verildi. Ana heberde tahliye anı yaşanırsa ekranda olacak.
 

ahmet hakan @ahmethc  tutuklu milletvekillerinin tümü serbest kalmalı...

Cemil Ertem @cemilertem  Balbay'ın planladığı, manşet attığı, askerleri kışkırtığı darbe olsaydı ben şimdi içerdeydim - ki öldürülmesiydim içerdeydim - ama iyi oldu çıktı.
 

Aykut Işıklar @112022Mustafa Balbay'ın tahliyesi Türkiye de yeni bir dönemim başlangıcı olacak. Taşlar yerinden oynamak üzere. Umarım her şey daha iyi olur
 

Ertuğrul Günay @ErtugrulGunay  Anayasa Mah'den sonra bugünkü tahliye kararı da,hukuk devleti ve demokrasiaçısından sevindirici.Mustafa Balbay, geçmiş olsun!
 

ORHAN BURSALI @ORHANBURSALI  "Adalet geç de olsa yerini bulur" Bu kadar sinir, yanlış bir söz olmaz.. 5'yılı gidince adalet nasıl yerini buluyor..biri bunu bana anlatsın
 

Mustafa Sarıgül @M_Sarigul  Milletimizin vekili Mustafa Balbay'ın tahliyesinden duyduğum mutluluk tarif edilemez.
 

Samet Guzel @Guzelzinho  4 Yil 278 gun = Kac para ? Kac can ? Kac nefes ? Kac kalp atisi ? Var mi karsiligi hucrede gecen o gunlerin? Verebilir misin? Yazik...
 

Nedim Şener @nedimsener2010  Balbay ve ailesinin hasreti bitti, darisi haksizliga ugrayanlarin basina
 

Ali Rıza Öztürk @alirizaozturk33  Balbay,aramıza hoşgeldin.Şimdi halen tutuklu olan diğer milletvekillerini de sabırsızlıkla aramıza bekliyoruz
 
M.Şevki Kulkuloğlu @skulkuloglu  Hosgeldin Balbay...
 

HALUK KOÇ @Chphalukkoc  Her Firavunun bir Musa'sı olacaktır.Zalimlerin zulmü arttıkça bitecekler.Bolu Beyi zalimlik yapmasa Koroglu olmayacaktı.BALBAY hosgeldin!


Hasan Cemal @HSNCML  Anayasa Mahkemesi'nden sonra İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Mustafa Balbay'ı tahliye kararı, hukuk adına son derece olumlu bir gelişme

Füsun Önal @onalfusun  #MustafaBalbayTahliyeEdildi #MustafaBalbay Sevgili Balbay Ozgurlugune hosgeldin:) ¦ ama Kaybolan Yillar'ini sana kim geri verecek.......?!

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler