Antalya'da kaybolan turistler ailelerine kavuştu

Antalya’nın Kemer ilçesinde çıktıkları doğa yürüyüşünde kaybolan 3 turist bulundu.

Yayınlanma: 19.01.2015 - 10:09
Abone Ol google-news

Göynük Mahallesi Likya Yolu'nda doğa yürüyüşü sırasında kaybolan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşı, yerleri belirlendikten sonra helikopterle bulundukları yerden alındı.

FOTO GALERİ-Antalya'daki kayıp öğrenciler ailelerine kavuştu

Daha sonra Kemer Ayışığı Plajı'na getirilen İngiltere vatandaşı Davit Alan Mackie'nin (22) ile Hollanda vatandaşları Marije De Groot ve Friso Anne Antoney De Vries, aileleri ile buluştu, sarılarak hasret giderdi.

VİDEO - Ailelerine böyle kavuştular



Hollanda vatandaşlarından biri, helikopterden sedye ile alındı. İlk müdahale alandaki ambulansta yapılan Mackie, De Groot ve De Vries, daha sonra Kemer Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Valilikten kayıp turistler için ilk açıklama

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu,  Göynük Mahallesi Likya Yolu'nda doğa yürüyüşü yapan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşının, arama çalışmaları sırasında helikopterden görüldüklerini söylemişti. 

VİDEO - Öğrencilere ulaşılmaya çalışılıyor

Bu kişilerin helikoptere doğru el salladıklarını anlatan Cevheroğlu, "Sağlık durumları iyi görünüyordu. Şimdi bu kişilere ulaşmaya çalışıyoruz. Kara ekiplerimiz belirlenen yere doğru ilerliyor" dedi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler