İsteğiyle 900 bin ağaç kesildi, Tayyip Erdoğan ağaç dikti

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Köprü ısrarını her defasında yineledi. Erdoğan'ın bu isteği için 900 bin ağaç kesildi ve kesilen ağaç sayısının 2,5 milyonu bulacağı iddia ediliyor. Kuzey ormanları için sert eleştirilerin odağında olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa Bölge Jandarma Komutanlığı bahçesine ağaç dikti.

Yayınlanma: 06.02.2015 - 14:48
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,toplu açılış ve ödül töreni için Bursa’ya geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan Cumhurbaşkanlığı uçağı saat 11.20’de Yenişehir Havaalanı’na indi. Erdoğan'ı Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Recep Altepe ve milletvekilleri karşıladı. 

Eşi Emine Erdoğan, Çalışma Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Bursa'ya hareket etti.
Erdoğan, Bursa gezisine Garnizon Komutanlığı ziyaretiyle başladı. Helikopterle Bursa Garnizon ve Jandarma Komutanlığı’na inen Erdoğan’ı Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ve Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Seyfullah Saldık karşıladı. Gazeteciler Bölge Komutanlığı’na alınmadı.  Erdoğan Bursa Garnizon ve Jandarma Komutanlığı'nı bahçesine ağaç dikti.

1,6 MİLYON AĞAÇ DAHA KESİLECEK

Başbakanlık döneminde 3. Köprü ısrarını sürdüren ve köprüye ağaçların kesilmesi nedeniyle karşı çıkanlara sert sözlerle yüklenen Erdoğan'ın bu ısrarı nedeniyle şuana kadar 896 bin 780 ağacın kesildiği iddia edildi. Kuzey ormanlarında kesilen ağaçların havadan çekilen görüntüleri Erdoğan'a tepkiyi artırmıştı.

Yeşiller Partisi Kampanya Direktörü Serkan Köybaşı, 3. Köprü için şimdiye kadar 896 bin 780 ağaç kesildiğini belirtti ve 1 milyon 610 bin 371 ağacın daha kesileceğini söylemişti.

Kaç-Ak Saray'a 280 TIR ithal ağaç


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler