Tecavüz ve gasp suçlarından aranıyordu... Yakalandı

69 yaşındaki kadına tecavüz edip maaş kartını, küpe ve yüzüğünü gasp eden zanlı yakalandı

Yayınlanma: 09.02.2015 - 19:25
Abone Ol google-news

Eskişehir'de kendisine 'Ali' adındaki bir kişiyi soran 69 yaşındaki A.Ü.'ye, 'Gel seni ona götüreyim' diyerek götürdüğü baraka evde tecavüz ettiği, banka kartını, altın küpe ve yüzüğü ile saatini gasp ettiği öne sürülen 27 yaşındaki Naci T. polis tarafından yakalandı.

Olay önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. A.Ü., Odunpazarı semtindeki belediye otobüs durakları yanında bulunan Alaattin Parkı'nda karşılaştığı ve daha önce tanımadığı işsiz Naci T.'ye, şoförlük yapan 'Ali' adlı kişiyi sordu. Kadına bu kişiyi tanıdığını söyleyen Naci T., 'Gel seni ona götüreyim' diyerek birlikte belediye otobüsüne bindi.

Sümer Mahallesi'nde otobüsten inen Naci T., A.Ü.'yü boş tarla içerisinde kullanılmayan bir baraka eve götürdü. İddiaya göre burada A.Ü.'yü dövüp tecavüz eden Naci T., kadının kulağındaki altın küpesini, parmağındaki yüzüğü, kolundaki saatini ve çantasındaki banka kartını aldı. Kartın şifresini de kadından öğrenen Naci T. daha sonra kaçtı.

BANKADAN 600 LİRA ÇEKMİŞ

Tecavüze uğradığını ve gasp edildiğini söyleyen A.Ü., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polisler eşkal üzerine Naci T.'yi Hamamyolu Caddesi'nde yakaladı. Naci T.'nin üzerinde A.Ü.'ye ait banka kartı, saat ve bankadan çektiği 600 lira çıktı. Naci T.'nin sattığı altın yüzük ve küpeler de kuyumcudan alınarak A.Ü.'ye teslim edildi. Naci T. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler