Özgecan cinayeti zanlıları linç edilmek istendi

Üniversiteli Özgecan Aslan'ın cinayet zanlısı olarak aranan Suphi A. da yakalandı. Zanlıları, hastanede toplanan kalabalık linç etmek istedi.

Yayınlanma: 14.02.2015 - 11:58
Abone Ol google-news



Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürüldükten sonra cesedi yakılan üniversiteli Özgecan Aslan 'ın cinayet zanlısı olarak aranan Suphi A. yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen zanlıları, hastanede toplanan kalabalık linç etmek istedi. Polis ve jandarma öfkeli kalabalığı güçlükle yatıştırdı.

Sosyal medya Özgecan'ın katil zanlısının fotoğraflarını konuşuyor

Öfkeli kalabalık Özgecan cinayeti zanlılarını linç etmek istedi - VİDEO

Cinayetle ilgili araştırmasını sürdüren polis ve jandarma ekipleri, akşam saatlerinde firari Suphi A.'yı, saat 21.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde bir alış veriş merkezinin yakınlarında saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli önce sorgulanlak için emniyete götürüldü. Burada işlemleri yapılan Suphi A., babası Necmettin A., ile Fatih G., sağlık kontrolü için Tarsus Devlet Hastanesi'ne getirildiler. Jandarma ve polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, hastanede bulunan kalabalık cinayet zanlılarına saldırarak linç etmek istediler. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, polis ve Jandarma ekipleri tarafından kordon oluşturularak hastaneden çıkarıldı. Şüphelilerden Suphi A.'nın jandarmada, Necmettin A. ile Fatih G.'nin ise polisteki sorgusu devam ediyor.
Özgecan'ın annesine son sözü: Annem merak etmesin...
Vahşet kelimesi az kalır


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler