Çizgi filme özenen çocuk 3'üncü kattan düştü

ANKARA'da evde yalnız bırakılan 4 yaşındaki çocuk 3'üncü kattan aşağı düşerek ağır yaralandı. Küçük çocuğun çizgi film karakterlerinden etkilenerek camdan sarktığı belirtildi.

Yayınlanma: 15.02.2015 - 13:43
Abone Ol google-news

Olay Altındağ Zübeyde Hanım Mahallesi Aslanbey Caddesi 62 numarada meydana geldi. Anne Fatma Yılmaz, 4 yaşındaki oğlu Muhammet Mustafa Yılmaz'ı kısa süreliğine evde bırakarak, binanın altında bulunan markete süt almaya indi.

Bu sırada küçük çocuk odada bulunan camı açarak süpürgeliğe çıktı. Ayakta durarak yürümeye çalışan çocuk 3'üncü kattan yere çakıldı. Muhammet'in aşağıya düştüğünü gören çevre sakinleri hemen sağlık ekiplerine haber verirken, marketten çıkan anne sinir krizleri geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Muhammet'in kafatasında kırık olduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Yapılan tedavilerin ardından küçük Muhammet taburcu edildi.
 
CAMI AÇARAK DIŞARIYA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALIŞTI

Olay sırasında işte bulunan baba Ramazan Yılmaz ise görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle konuştu: "Arkadaşım bize köy sütü getirmişti, evimizin altında market var. Eşime o sütü almasını söyledim. Eşim bir süre sonra sütü almaya gidiyor. Eşim evden markete gidene kadar çocuk cama çıkıyor. Karşı tarafta bilgisayarcı var. Çocuğu camda görüyor. Camı açıyor. Ellerini kapatıyor. Oradan adım atarak dışarıya doğru süpürgelikten tutunarak o sırada çocuk düşüyor. Düştükten sonra süpürgeliklerden tutuyor böyle. Arkadaşlar oradan görüyorlar ama yetişemiyorlar"
 
ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİNDEN ETKİLENMİŞ OLABİLİR

Muhammet'in oyun ve çizgi film bağımlılığı olduğunu söyleyen baba Yılmaz, "Tehlikeli çizgi filmler oluyor izliyor. Kesinlikle etkilenmiş olabilir. Yoksa bir çocuğun ellerini açıp o şekilde cama dikilmesi, dış tarafa dönüp yürümesi bence normal bir şey değil. Evde o sırada yalnızdı. Ama kısa süreliğine. Aşağıya iniyor. Marketten süt alıyor. Dışarı çıkıyor. Olay oluyor" dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler