Özgecan'ın cinayet zanlıları tutuklandı

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken ile ona yardımcı olan Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yayınlanma: 16.02.2015 - 08:13
Abone Ol google-news
MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde hunharca cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı minibüs sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken ile ona yardımcı olan baba Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe gece sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 
ADLİYEYE GETİRİLDİLER
 
Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın, jandarmadaki sorgusu tamamlanan  katil zanlılarından  minibüs şoförü Suphi Altındöken ile kendisine yardımcı olan arkadaşı Fatih Gökçe'nin sorgusunda avukat bulunurken, Necmettin Altındöken ifade verirken avukat bulunmadığı için adliyeye sevk krizi yaşandı. Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı'nın talebiyle Mersin Barosu, şüpheli Necmettin Altındöken için avukat tahsis etti. Saat 21.30 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan çıkartılan zanlılar, polis ve jandarmanın tarafından güvenlik çemberi eşliğine Tarsus Adliyesi'ne getirildi.
 
3 ZANLI DA TUTUKLANDI
 
Özgecan Aslan'ın katil zanlıları Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme ise 3 zanlı hakkında tutuklama kararı verdi. Zanlılar, güvenlik gerekçesiyle adliyeye getirilen cezaevi aracı ile farklı cezaevlerine gönderildi.
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler