Ayşen Guruda: Libidolarına sahip olamıyorlarsa pipilerini kessinler!

Halk Tv'nin Ana Haber Bülteni'ne telefonla bağlanan Ayşen Guruda, Özgecan'ın feci şekilde katledilmesine tepki göstererek, tecavüzcülere; 'Eğer bu beyefendiler kendilerine, libidolarına sahip olamıyorlarsa lütfen pipilerini kessinler!' dedi.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 10:07
Abone Ol google-news


Tecavüzcülerden kurtulmak için pembe otobüs uygulamasının yetersiz olduğunu düşünen Ayşen Guruda, daha ciddi değişimlere ihtiyaç olduğunuı söyledi. İdama karşı olduğunu söyleyen usta oyuncu, canlı yayında tecavüzcülerle ilgili; 'Eğer bu beyefendiler kendilerine, libidolarına sahip olamıyorlarsa lütfen pipilerini kessinler!' dedi. İşte Guruda'nın o açıklamaları:

Ayşen Guruda: Libidolarına sahip olamıyorlarsa pipilerini kessinler' - VİDEO

'Libidolarına sahip olamıyorlarsa pipilerini kessinler'

Eğer bu beyefendiler kendilerine, libidolarına hakim olamıyorlarsa, pipilerini kessinler. Kessinler ve rahatlayalım! İdama karşıyım. İdamın ne biçim, ne şeklide kullanılacağım, kimlerin elinde ne hale geleceği meçhul. Bu nedenle karşıyım. İdamda  1 kere ölürüsünüz. Yarım saat sürer... Ama siz bir toplumdan tecrit edilirseniz o zaman tüm hayatınız bambaşka bir mecraya girer. Pişmanlığı hayatınız boyunca yaşarsınız.

'Nihat Doğan abuk subuk fikirlerini kendine saklasın'

Nihat Doğan'ın attığı tweet ile ilgili yorumunu da izleyenlerle paylaşan Ayşen Guruda, 'Nihat Doğan için aslında ağzımı açmak istemiyorum ama bu beyefendi hadine, harekatına, yazığı tweetlerine çok dikkat etmelidir. Onu buraya getiren hanımefendilerin beğenisidir. Bunu hiç unutmayacak. Bundan bir kaç yıl önce evli olduğu hanımefendi istediği gibi giyinen bir sahne kadını, ayrıca çok sevdiğim de bir arkadaşımdır. Şimdi nedir bu böyle? Onun dili herhalde ağzına 4 numara büyük geliyor. Derhal fabrika ayarlarına geri dönsün. Derhal dilini fabrika ayarlarına geri döndürsün. Abuk subuk fikirlerini kendine saklasın.' diyerek ünlü türkücünün tepki toplayan tweetini sert dille eleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler