Ebru Gündeş'ten Özgecan mektubu

Ebru Gündeş, tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan cinayeti için mektup yazdı.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 12:07
Abone Ol google-news

Mersin'de katledilen ve tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan cinayeti için Özcan Deniz, Demet Akalın, Beren Saat gibi ünlü sanatçıların ardından Ebru Gündeş de bir mektup yayınladı.

Ebru Gündeş; Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan için Demet Akalın ve Beren Saat'in ardından Instagram hesabından bir mektup yayınladı. Özgecan'ın fotoğrafını da paylaşan şarkıcı, katillerin cezasını çekmesini istedi: "Allah'ım içim yanıyor. Ne olur ailesine sabır ver Allah'ım. Herkese ibret olacak ceza verilsin ve yasa değişsin; cani, idam ya da hadım edilsin. Başka türlü olmayacak!"

EBRU GÜNDEŞ'İN MEKTUBU

"Anne, beni duyuyor musun? Bugün pazar değil, neden yıkıyorsunuz beni? Kıyafetlerim nerede? Bu beyaz örtü ne anne? Çok sert, neden? Bir tabutun içindeyim, kim bu insanlar? Neden gömüyorsunuz anne beni? Ben isteyerek yapmadım bunları, tecavüz ettiler anne! Burası çok karanlık. Korkuyorum anne... Pis, soğuk elleriyle dokundular bana. Bağırdım, çığlık attım; kimse duymadı, kimse yardım etmedi bana anne! Kendimi korumaya çalıştım; bileklerimi kestiler anne, ellerimi kopardılar! Artık sana dokunamayacak mıyım? Ateşe attılar beni anne, yaktılar beni! Anne sen beni bırakmazsın değil mi? 'Kızım, canım yavrum' deyip sarılırsın bana, değil mi? Annem, ben seni asla yalnız bırakmam sen de beni yalnız bırakmazsın değil mi?..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler