İş çıkışı kendisine saldıran kişiyi bıçakla yaraladı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde fabrika işçisi kadın, vardiya çıkışı kendisine saldıran bir kişiyi bıçakla yaraladı.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 13:40
Abone Ol google-news

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine tepkiler yurt genelinde dalga dalga sürerken, kadına yönelik bir saldırı haberi de Bursa'dan geldi. Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan ve evli olan 27 yaşındaki F.Y., Özgecan Aslan’ın Mersin’de katledilmesinden sonra korkudan çantasında bıçak taşımaya başladı.

Tekstil işçisi tacizciyi suratından bıçakladı - VİDEO

Pazar gecesi vardiyadan çıkan genç kadın servisten inerek evine gitmek için yürümeye başladı.

Bu sırada bir kişinin kendisini takip ettiğini anlayan F.Y. çantasından çıkarttığı bıçağı cebine koydu. Karanlık bir noktaya geldiğinde arkasında yürüyen kişi, iddiaya göre genç kadına saldırdı.

Hızla dönen F.Y., bıçakla kendisine saldıran kişiyi yaraladı. Yüzünden yaralanan saldırgan olay yerinden kaçtı.

F.Y.’nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi aramaya başladı. Bu sırada, özel bir sağlık merkezine yüzünden ve omzundan yaralı bir kişinin geldiği yönünde polise ihbar geldi. Hastaneye giden Nilüfer Asayiş Bürosu ekipleri bir otomotiv fabrikasında işçi olarak çalışan 24 yaşındaki İ.Ö.’yü gözaltına aldı.

Genç kadın tarafından teşhis edilen şüpheli adliyeye sevk edildi. Aynı bölgede başka taciz olaylarına da karıştığı iddia edilen İ.Ö. ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler