Tuğçe Kazaz'dan sürpriz ziyaret

AKP'den milletvekili adayı olacağı öne sürülen manken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma: 17.02.2015 - 20:05
Abone Ol google-news

Aslen Ayvalıklı olan eski Türkiye güzeli ve mankenin ziyareti basına duyurulmadı. Kazaz'ın ziyareti büyükşehir belediyesinin resmi sitesinde haber olarak kamuoyuyla paylaşıldı.

Son zamanlarda özellikle AKP yanlısı açıklamalarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'la görüşmesinde Balıkesir'in büyükşehir olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sitedeki habere göre Kazaz, "Balıkesir'e ailemi ziyarete geldim. Edip Başkanımıza uğrayıp, halini, hatırını sormak istedim. Burası doğduğum, büyüdüğüm topraklar. Geldiğimiz zaman o aynı hissi uyandırıyor bizde. Şehri çok güzel gördüm. Tertemiz ve gelişmiş gördüm, mutlu oldum. Tebrik ederim. Büyükşehir olmamız gurur verici. Başkanımızla görüşüp, sohbet ettik. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Tuğçe Kazaz'ın topluma mal olmuş bir kişi olduğunu belirtirken, bu ziyaretten memnun olduğunu söyledi. Başkan Uğur, "Tuğçe hanım, hemşerimiz. Artık kendisi topluma mal olmuş bir kişi. Bugün büyükşehrimizi ziyaret etti. Biz de onu ağırlamaktan memnunuz, misafirimiz oldular. Balıkesir'e her zaman desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Tuğçe Kazaz ziyaretinin ardından İstanbul'a döndü.

Son dönemde AKP'den milletvekili adayı olacağı öne sürülen Kazaz'ın, Balıkesir olmazsa İstanbul ya da Bursa'dan da aday gösterilebileceği iddia ediliyor. AKP Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp de , Kazaz'ın Balıkesir'den milletvekili adayı olmasına sıcak baktıklarını açıklamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler