Ahmet Atakan soruşturması karartılıyor

Ahmet Atakan' ın babası Ali Atakan: Büyük acı çekiyorum. Çocuğumun katilleri bulunsun. Bugün doğumgünü oğlumu elimden kimin aldığını saklıyorlar

Yayınlanma: 17.02.2015 - 22:18
Abone Ol google-news

Ahmet Atakan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada  bir türlü yol alınamadı. Ahmet  Atakan'ın ölümü hala soruşturma aşamasında. Soruşturma tamamlanmadığı için de mahkeme aşamasına geçilemedi. Ahmet Atakan soruşturmasında 2'nci savcı da değiştirildi. Baba Ali Atakan savcıyla görüşmeye gittiğinde 3'üncü savcının atandığını öğrendi.  Ali Atakan soruşturmadaki 3.savcıyla bugün görüşemedi çünkü yeni savcı soruşturmayla ilgili bir şey bilmiyor.

Ahmet Atakan adli tıp raporu aylar sonra çıktı. Rapora göre düşmeye bağlı ölüm olabilir deniyor ama Ahmet Atakan'ın nasıl düştüğüne dair hiç bir veri yok.

Olay yerini karşıdan gören fırının güvenlik kamerası için önce "bozuk çekim yapılmamış", sonra "çekilmiş ama hard disk bozuk" dendi.
Ahmet Atakan  olay yerini en net gören (işyeri ve akrep) kameralar için Ali İsmail Korkmaz da olduğu gibi hard diskleri bozuk raporu verildi.

Avukat Ali Habip de, "Ahmet Atakan'ın yerde vurulduğuna ilişkin veri/delil çok ama nedense savcılık bunu yok sayıyor. Düştüyse nasıl ?
Ahmet Atakan'ın ölümü faili meçhul bırakılmaya çalışılıyor. Biz  faillerin bulunması için uğraşıyoruz. Ahmet Atakan düşüş anına ilişkin 18saat sonra ortaya çıkan yerel Akdeniz tv'sinin görüntüleri de incelenmemiş. Adli tıp raporunda düşmeye bağlı olaylarda nasıl çökme kırığı olduğuna dair hiç bir somut bir bilgiye yer verilmiyor. Bu hala şüpheli. Düşmenin nedeni ile ilgili muğlaklığı gidermek için fethikabir(mezar açılıp yeniden otopsi) olabilir" dedi.

Ahmet Atakan' ın gözü yaşlı babası Ali Atakan, "büyük acı çekiyorum. Çocuğumun katilleri bulunsun. Bugün doğumgünü oğlumu elimden kimin aldığını saklıyorlar" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler