FSM'de 12 araç birbirine girdi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle kapanan yol yaklaşık 3,5 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 08:30
Abone Ol google-news

Kaza, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametinden Edirne istikametine seyir halindeki yolcu otobüsü, TIR, otomobil ve kamyonların bulunduğu 12 araç kar ve buzlanma nedeniyle birbirine girdi.

Kaza nedeniyle 49 D 6417 plakalı kamyonda bulunan 2 kişi araçta sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Zincirleme kaza sebebiyle Anadolu Yakası'ndan Avrupa yönüne geçişte köprü trafiği tamamen durdu; yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Trafikte kalan bir sürücü bir sürücü, "Yaklaşık 1,5 saattir trafikteyiz. İstinye'ye gitmeye çalışıyorum" dedi.

Belediyenin çalışmalarını yetersiz bulan bir yolcu ise, "Yaklaşık bir saattir buradayız. Yolda bekliyoruz. Şimdi yavaş yavaş açılmaya başladı. İnşallah evimize sağ salim gideriz. Belediyenin çalışmalarını şuan yetersiz görüyoruz" diye konuştu.
 
TEMİZLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla saat 02.00 sıralarında yoldan kaldırıldı. Köprü üzerindeki temizleme çalışmalarının ardından da yol 3,5 saat sonra tamamen trafiğe açıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler