14 yaşındaki kızı kaçırdı, tecavüz etti, dilendirdi...

ADANA'da 26 yaşındaki Bahadır K.'nın, Ankara'da gördüğü 14 yaşındaki S.Ö.'yü kaçırıp kente getirdikten sonra 3 ay boyunca tecavüz ettiği, ailesinin de dilendirdiği, ayrıca erkeklere de pazarlamaya çalıştığı ortaya çıktı. Küçük kız, ailenin şikayeti üzerine kurtarıldı. Bahadır K ise tutuklandı.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 12:05
Abone Ol google-news

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan ve poliste bazı suçlardan kaydı olan Bahadır K., 3 ay önce gezmek için gittiği Ankara'da, S.Ö.'yü annesinin çalıştırdığı işyerinde gördü. Adana'ya dönüp ailesini S.Ö.'yü istemeye gönderen Bahadır K., kızın yaşının küçük olduğunu söyleyen aileden olumsuz yanıt aldı. İddiaya göre Bahadır K., kızı zorla kaçırıp Adana'ya getirdi. Kızlarını arayan aileyi de, "Eğer polise giderseniz kızınız ölür. Artık benimle yaşayacak" diyerek tehdit etti. Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise başvurmadı. Bahadır K., evine getirdiği kıza defalarca tecavüz etti.

DİLENDİRİP, SATMAYA KALKIŞTI

Bahadır K.'nın aynı evdeki babası A.K., annesi S.K. ve amcası S.K. da küçük kızı eski kıyafetler giydirip, sokaklarda dilendirmeye başladı. Gün boyunca tanınmamak için yüzünü peçe ile kapatan S.Ö., duygu sömürüsü yaparak topladığı parayı da akşam Bahadır K. ve ailesine verdi. Şüpheli Bahadır K., ayrıca bir kaç kez de Mersin-Adana otoyoluna çıkarttığı küçük kızı erkeklere pazarlamaya çalıştı. Ancak aile, kızlarını geri alamayınca Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Ankara polisi, Bahadır K.'nın yakalanması ve S.Ö.'nün kurtarılması için Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verdi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında S.Ö.'nün tutulduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki adres belirlendi. Harekete geçen ekipler Bahadır K.'nın evine baskın yaparak küçük kızı kurtardı. Bahadır K. ile babası A.K., annesi S.K. ve amcası S.K. da gözaltına alındı.

SEVİYORMUŞ

Sorguya alınan Bahadır K., ifadesinde 'fuhuş girişimi ve alıkoyma' suçlamalarını kabul etmedi. S.Ö.'ye aşık olduğunu ve sevdiğini söyleyen Bahadır K., ifadesinin ardından 'cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, zorla alıkoyma ve fuhuşa teşvik etmek' suçlarından adliyeye sevk edilirken, 'zorla dilendirme' suçundan haklarında işlem yapılan annesi, babası ve amcası ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bahadır K., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

'AİLEMİ TEHDİT ETTİ'

Psikolog eşliğinde Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan S.Ö.,'nün "Ailem, beni öldüreceğinden korkup 3 ay boyunca polise gitmedi. Bahadır, 3 ay boyunca bana defalarca kez tecavüz etti. Ailesi de dilendirdi. Ben de korkumdan kimseye birşey söyleyemedim" dediği öğrenildi. S.Ö., yapılan işlemlerin ardından Ankara'dan gelen ailesine teslim edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler