Kar yağışı ne kadar sürecek?

Kar etkisini sürdürüyor... İstanbul'da elektrik telleri, ağaçlar devrildi; tramvay raydan çıktı... Kar kalınlığı son 28 yılın en kalın seviyesine ulaştı. Meteoroloji'den ise iyi haber geldi: Hafta sonu sıcaklık artıyor.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 08:58
Abone Ol google-news

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor...

TRAMVAY RAYDAN ÇIKTI

Topkapı-Habibler arasındaki T4 hattında çalışan tramvay, yoğun kar nedeniyle Fetihkapı ile Topkapı durakları arasında raydan çıktı.

Mescid-i Selam'dan Topkapı yönüne hareket eden tramvay, Fetihkapı durağından sonra yolda biriken kar sebebiyle raydan çıkınca, yolcular araçtan inerek Topkapı durağına kadar yürüdü.

Tramvayın raydan çıkması dolayısıyla seferlerde bir süre gecikme yaşandı. Fetihkapı ile Topkapı arasında halen seferler yapılamazken, tramvay Mescid-i Selam ile Fetihtepe arasında hizmet veriyor. Topkapı durağına yolcu alınmaması nedeniyle yolcular Fetihtepe istasyonuna yürüyor. Büyükşehir Belediyesi ile Ulaşım AŞ ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da 28 yılın rekoru kırıldı


KAR YAĞIŞI İSTANBUL'DA AĞAÇLARI DEVİRDİ

İki gündür İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı Kadıköy ve Fatih'te ağaçların devrilmesine neden oldu. Kadıköy'de devrilen ağaç nedeniyle yol araç trafiğine kapandı. Vatandaşlar devrilen ağacın bulunduğu sokaktan güçlükle geçti.

Fatih'teki İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nün önünde bulunan çam ağacı da dallarında biriken kar nedeniyle bir aracın üzerine devrildi. Ağaç araca hasar verdi.

BAKIRKÖY'DE OTOPARKIN ÇATISI ÇÖKTÜ

Bakırköy'de, bir apartmanın bahçesinde bulunan otoparkın çatısı biriken karın ağırlığına dayanamayıp çöktü, 5 araç hasar gördü.

Kar yağışı ne kadar sürecek?

Yoğun kar yağışı bugün öğleye kadar sürecek. Özellike bu gece köprü ve otoyollarda buzlanmaya dikkat çeken yetkililer olası kazalara karşı uyardı.

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası, cumartesi gününden itibaren yerini daha ılık bir havaya bırakacak.. Pazar ve pazartesi günü ise yurdun büyük bölümünde havanın açık geçmesi bekleniyor...

İstanbul’da pazartesi günü sıcaklık 9 dereceye kadar çıkacak.

Beyaz esaret-FOTOĞRAFLAR

Buz devri

Dikkat! Yüksek gerilim hattı D-100'e düştü

Atatürk Havalimanı otele döndü

Okullara kar tatili

İstanbul'da kar esareti... Kar kalınlığı 60 cm

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler