Fatih Gökçe ve Suphi Altındöken'nin suç dosyaları kabaracak

Özgecan Aslan cinayetinin ayrıntıları bir bir ortaya çıkarken, katil zanlıları ile ilgili de bilgiler açığa çıkyor. CNN Türk'ün ulaştığı belgelere göre Suphi Altındöken ile Fatih Gökçe daha önce de başka bir suçtan beraber yakalandılar. Suphi Altındöken'in ise bunların dışında yargılandığı iki ayrı dava daha var.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 18:18
Abone Ol google-news

Türkiye, Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesine ağlarken zanlılarla ilgili yeni bilgiler açığa çıkmaya başladı.

CNN Türk'ün ulaştığı belgelere göre katil zanlılarından Ahmet Suphi Altındöken ile Fatih Gökçe'nin bu ilk suç ortaklığı değil.

İki zanlının daha önce de başka bir suçtan aynı davada yargılandıkları ortaya çıktı.

Altındöken ve Gökçe 2013 yılında kaçak akaryakıt ticareti yapmaktan beraber yakalandılar.

Adana 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın iddianamesine göre, 21 Kasım 2013 tarihinde polis Adana-İncirlik park alanında yapılan uygulama sırasında otoyolda yol kenarında park halinde bulunan kamyondan şüphelendi.

Yapılan aramada kamyonun kasasında ikisi motorla bağlantılı olmayan üç adet akaryakıt deposu tespit edildi. Ve bu depolarda yaklaşık 2000 litre kaçak akaryakıt bulundu.

İddianamede "şüphelilerin eyleminin Kaçak Akaryakıt Ürünleri Ticari Amaç İle Bulundurmak suçunu oluşturdukları tüm dosya kapsamından anlaşılmakta" ifadeleri kullanılıyor.

Zanlı Ahmet Suphi Altındöken'in akaryakıt kaçakçılığından yargılandığı tek dava da bu değil.

Hakkında açılmış iki ayrı dava daha var.

2013 yılında Adana 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde kaçak mazot ticareti yapmaktan açılan davada 1 yıl 8 ay hapis ve 2000 Lira para cezasına çarptırıldı. Dosya Yargıtay'da.

Diğeri ise Hatay 1 Asliye Ceza Mahkemesi'nde. Yine 2013 yılında yine aynı suçtan yargılanıyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler