Erdoğan'dan Nihat Doğan sözleri: İnadına dekolte...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen TÜRGEV Yurtları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Yayınlanma: 25.02.2015 - 12:16
Abone Ol google-news



Erdoğan, 17- 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından adı kamuoyunun gündeminden düşmeyen TÜRGEV ile ilgili "TÜRGEV onlar için bir tehditti. Çünkü TÜRGEV, inancını, tarihini, kültürünü bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten şuurlu gençler yetiştirmek istiyor. Vatanına bağlı, milletine sevdalı gençler yetiştirmek istiyor. Bunu hazmedemediler"  dedi.

FOTOĞRAFLARLA ERDOĞANLARIN TÜRGEV ŞOVU

Erdoğan: Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler - VİDEO
Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Şimdi hedef 7 Haziran. Bu nasıl bir çarpık ilişkidir. Ama her iki tarafa da yakışır. Çünkü cibilliyetlerinin gereği bu.

"ONLAR İNADINA MİNİ ETEK, DEKOLTE DESİN"

Varsın onlar kendilerine icazetli şakirtler yetiştirsinler, inadına dekolte inadına mini etek diye feveran etsinler, biz TÜRGEV ile diğer vakıflarımızla derneklerimizle birlikte inancına tarihine bağlı nesiller düşünen tartışan gençler yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

"İKİNCİ YAKALAMA EMRİ ÇIKTI"

Biz TÜRGEV'le birlikte inancına tarihine kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Onların ise Pensilvanya'dan başka sığınacakları kapı kalmadı.

Buyrun şu anda Pensilvanya'nın ikinci yakalama emri çıktı. Beraber kontak kurdukları kişilerin yakalama emirleri çıkıyor. Ne oluyoruz, nereye gidiyor bu iş Şimdi 17-25 Aralık'ın sırları ortaya çıkmaya başladı, görüyoruz. Türkiye'de kendilerine payandalık yapan, yol arkadaşlığı yapanlardan da boşuna medet ummasınlar. Millet asla onlara bu ülkenin kaderini teslim etmez, bu ülkenin yönetimini teslim etmez. Bunu böyle bilsinler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon