Sürücü adayı yere çakıldı: 'Bariyer olsaydı...'

Bayrampaşa'da trafik eğitim gören sürücü adayı, eğitmenin duba düzenlemesi için araçtan indiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek, yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü. Sürücü adayı ve beraberindeki arkadaşı yaralandı.

Yayınlanma: 26.02.2015 - 13:30
Abone Ol google-news



Olay Büyük İstanbul Otogarı'nın yakınındaki bir alış-veriş merkezine giden yolda saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücü adayı Fatma Mor aracı nasıl park edeceği konusunda eğitim alıyordu. Bu sırada sürücü eğitmeni aşağıya indi. Mor bu sırada aracın hakimiyetini kaybetti. Mor ve yanındaki arkadaşı Emine Özçakır'ın içinde bulunduğu araç yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü.

Sürücü adayı otomobille uçurumdan düştü - VİDEO

ADAY SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI YARALANDI
Yaralanan Mor ve Özçakır çevrede bulunanlar tarafından araçtan çıkartıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük bir gürültüyle otomobilin uçurumdan düştüğünü belirten görgü tanığı Emre Can, "Otomobil, demir korkulukları aştıktan sonra, aşağı düşmüş. Buranın yüksekliği yaklaşık 10 metre. Kadın sürücü adayı ve yanındaki arkadaşı araçta sıkışmıştı. Biz, yaralıları çıkararak ambulansa bindirdik. " dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BARİYER OLSAYDI BU KAZA OLMAZDI
Olay yerine gelen aynı sürücü kursu çalışanı Mahmut Bilici, Karayolları Müdürlüğü veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çok büyük bir hatası olduğunu iddia ederek, Burası pist alanı. Öğrenci eğitim yeri, heryerde bariyer var. Ama şu arada 30-40 metre mesafede bariyer yok. Eğer bu bariyerler burada olsaydı. Bu kaza bu şekilde meydana gelmezdi. Sürücü eğitmeninin araçtan inip dubaları düzelttiğini söyleyen Bilici, O anda sürücü heyecanla gaza basarak, tel örgüyü atlayarak aşağıya uçuyor dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler