Baransu'nun eski eşi emniyette evrakları doğruluyor

Tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, avukatı Murat Sultan Su ile birlikte İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi.

Yayınlanma: 05.03.2015 - 17:30
Abone Ol google-news

Pazar günü tutuklanan gazeteci Mehmet Baransu'nun eşi Esra Konur, polis tarafından evinde yapılan aramada el konulan klasörlerin Baransu'ya ait olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

Esra Konur, saat 15.00 sıralarında avukatıyla birlikte Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, Terörle Mücadele Şubesi'ne çıktı. 3 klasör dolusu belge, polis nezaretinde açılarak, Esra Konur'a veya Mehmet Baransu'ya ait olup olmadığı soruluyor.

Mehmet Baransu'nun eski eşi Esra Konur, daha önce de Baransu'yu Twitter'dan yüklenmişti.

"Anılarımı anlatayım diyorum ne dersin? Ama kararsızım hangi süreçle başlasam; boşanmadan önceki mi sonraki mi daha heyecanlıydı" diye bir tweet atan Konur, Baransu'nun 'tanıdık savcıları'nı anlatmıştı.

"Nafaka ödememek için gösterdiğin çabayı da ben açıklayacağım bilgine" diyen Konur, Baransu'nun iki buçuk yıldır nafaka ödemediğini öne sürerek, "Dürüstlükten bahsederken 2,5 senedir nafaka ödememek adına attığın taklaları da anlatsana herkes aydınlansın" ifadelerini kullanmıştı.

Eski eşinden Mehmet Baransu'ya: Açıklamaya nereden başlayayım?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler