Özgecan'ın ailesi: Katilin eşinin cep telefonu da incelensin

Öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesinin avukatları, zanlı Ahmet Suphi A'nın eşinin telefonunun detaylı incelenmesi ve ilçedeki çeşitli güvenlik kamerası kayıtlarının toplanması istemiyle Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

Yayınlanma: 20.03.2015 - 12:52
Abone Ol google-news

Aslan ailesinin avukatları başvuru dilekçelerinde, Özgecan'ın yaralı haldeyken taşındığı minibüsün zanlılardan Ahmet Suphi A. ile babası Necmettin A'nın ortak kullandığı eve getirildiğini belirterek evin çevresindeki iş yerleri ile aracın o tarihte geçmiş olabileceği noktalardaki güvenlik kameralarının kayıtlarının toplanmasını ve soruşturma dosyasına eklenmesini istedi.

Zanlı Ahmet Suphi A'nın jandarmada verdiği ifadesinde Özgecan ile 100 lira karşılığında Mersin'e götürmek üzere anlaştığını ve daha hızlı gitmek için otobana yöneldiğini belirtmesi nedeniyle avukatlar araçta otoban geçişi için kullanılan HGS veya OGS cihazlarından herhangi birinin olup olmadığının da tespitini talep etti.

Soruşturma dosyasında yer alan telefon görüşme kayıtlarında, zanlı Ahmet Suphi A. ile eşi N.A'nın olay saatlerinde ve sonrasında çok yoğun telefonlaşma ve mesajlaşmasının bulunduğunun yer aldığına dikkati çeken avukatlar, N.A'nın telefonuna el konularak detaylı incelenmesi ve silinen mesajların geri getirilmesi isteğine de dilekçede yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler