Suç duyurusu için harekete geçecek savcı aranıyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Melih Gökçek'i bombaladı. Gökçek'e, "Haysiyetsiz, terbiyesiz" dedi, kucağına oturduğunu iddia ettiği cemaate Ankara'yı parsel parsel sattığını iddia etti. 8 Haziran'dan sonra yaptıklarını açıklayacağını söyledi. yolsuzluk imasında bulunup suçladı. Şimdi yanıtı merakla beklenen soru, bu sözler üzerine harekete geçecek bir savcı olacak mı?

Yayınlanma: 23.03.2015 - 19:41
Abone Ol google-news

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili sert açıklamalar yapan Bülent Arınç'ın 'yolsuzluk' suçlamaları yeni bir soru işaretini de beraberinde getirdi.

Melih Gökçek'in Ankara'yı parsel parsel sattığını ifade eden Arınç, Melih Gökçek hakkında suç duyurusu niteliği taşıyan sözler sarfetti.

Daha önce muhalefet tarafından defalarca gündeme getirilen "yolsuzluk" iddiaları, bu kez  hükümetin en yetkili isminden açıkça söylendi.

Arınç, Gökçek'in hakkındaki şaibeler ve kişilik yapısı nedeniyle adaylığına hep karşı çıktığını ancak, partisi karar aldığı için desteklemek zorunda kaldığını söyledi. Gökçek'in cemaatin kucağına oturduğunu belirten Arınç, "Ankara'yı bu yapıya parsel parsel sattı" dedi. Arınç, 7 Haziran seçimleri nedeniyle şimdi susacağını ancak 8 Haziran'da Gökçek hakkındaki iddiaları 100 madde ile açıklayacağını söyledi.

Şimdi Ankara kulislerinde konuşulan konu şu:  Arınç'ın bildiği halde söylemediği iddialar nelerdir? Bu yolsuzluk iddialarını bildiği halde saklamak suç değil mi?

Ve asıl yanıtı beklenen soru: Yargı, hükümet yetkilisi Arınç tarafından dile getirilen bu vahim iddiaları soruşturmak için harekete geçecek mi? 

Haber görseli

Haber görseli


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler