Kendi gazetelerinin manşeti gösterildi iki yazar stüdyoyu terketti!

Habertürk’te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programında Yeni Şafak yazarları Hilal Kaplan ve Salih Tuna, çaliştıkları gazetenin manşeti gösterilince sinirlenerek canlı yayını terk etti.

Yayınlanma: 29.12.2013 - 14:26
Abone Ol google-news
Habertürk ekranlarında dün gece ilginç olaylar yaşandı. Öfkesine yenilen ve dün yazdıklarını unutan iki Yeni Şafak yazarı stüdyoyu terketti. Habertürk'ün sunucusu programı yarıda kesti. 
 
Türkiye'nin Nabzı programına katılan Nevval Sevindi Yeni Şafak gazetesinin Türk-Leaks manşetini ekranlardan gösterip daha önce yolsuzluk olayını manşete taşıyan bir gazetenin bugün neden sustuğunu sordu. Yeni Şafak yazarları programa yolsuzluğu değil yargıdaki krizi tartışmaya geldiklerini söyledi. 
 
Önce Salih Tuna ardından da Hilal Kaplan stüdyoyu terketti. Habertürk yönetimi beklemedikleri bu durum karşısında Türkiye'nin Nabzı programını yarıda kesti.

Habertürk’te dün gece gergin anlar yaşandı. Yazar Nevval Sevindi, canlı yayında Yeni Şafak’ın iki yazarının devamlı üzerini örtmeye çalıştığı yolsuzluk haberinin 13 Ekim’de yayınlanan nüshasını yüzlerini tutunca Salih Tuna’dan itiraz geldi.
 
Bunun üzerine programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Nevval Sevindi’yi kastederek “Hanımefendi yolsuzluğu herkes bir tarafa bırakarak konuşacağız” dedi. Nevval Sevindi de “Burada yolsuzluk bir kenara bırakılmıyor, dosyanın tamamı bu.Dosya yolsuzluk dosyası” dedi.
 
Salih Tuna da “Birazdan ben kalkacağım, hanımefendi solosuna devam edebilir” diyerek programı terkedeceğinin ilk sinyalini verdi. Tuna programda yolsuzluğu değil yargıdaki krizi tartışmak amacıyla programa katıldığını iddia ederek “Hanımefendi buraya solo yapmaya geldi. Ben bu şekilde sürdürürse devam etmem” dedi. Bunun üzerine programın sunucusu “Biraz ara…” diyerek reklam akışına geçti.
 
O günkü manşetin internet versiyonu:
 
 
Program tekrar başladığında Yeni Şafak yazarı Salih Tuna stüdyoda değildi.
 
Reklam dönüşünde Yeni Şafak yazarı Hilal Kaplan, Yeni Şafak’a ilişkin gazete tarafından daha önce yalanlanan rüşvet iddiaları hakkında konuştuktan sonra “Müsadenizle yayından ayrılıyorum” diyerek programı terkedeceğini söyledi.Nevval Sevindi itiraz etti:”Ben rüşvetle ilgili hiç bir şey söylemedim” dedi.Hilal Kaplan :”Darbecilerin kafasını kesiyorsak hırsızlık yapanında eli kesilsin” diyince Sevindi “darbecilerin kafasını kestiniz de neden hırsızların elini kesmiyorsunuz?”sorusuna sustu kaldı!
 
Bunun üzerine programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz, araya girerek “Neval Hanım, böyle yaparsanız ben yayını yapamayacağım, yayını sonlandırmak zorunda kalacağım” dedi. Sonrasında ise Hilal Kaplan, “Gargara yapmayın gibi bir şeyi çekmek durumunda değilim” dedi.
 
2 Yeni Şafak Yazarının Programı Terketmesi Sosyal Medyada
Yandaş medya ekranlarında alışık olmadıkları muhalif sese dayanamayan 2 Yeni Şafak yazarının cevap vermek yerine programı terketmeleri de Twitter’da çok konuşulan konulardan biri haline geldi.Gecenin ilerleyen saatlerinde Twitterdan Nevval Sevindi’ye saldıran yandaşların hakaretlerine Yeni Şafak Ekonomi şefinin mahkemeye vereceğim tehditleri eklendi.
 
İşte bazı Tweetler
mehmetbaransu ?@mehmetbaransu
Nevval Sevindi manseti gôsterdi. Yarın siz de iktidar ve 3 kuruş ugruna onurlarını satanlara yazılarını göstereceksiniz O zaman kuduracaklar
 
Nihal Bengisu Karaca ?@nibenka
Nevval Sevindi’nin muhtesem dönüşü.
 
ersin tuna ?@ersintuna07
Habertürk’te Nevval Sevindi’ye cvp veremeyen Salih Tuna’dan sonra Hilâl de kaçtı. )) Didem yandaş yok diye programı bitiriyor. Pess!!
 
Yavuz Ceylan ?@Yavuzcyln_
Tetikçilerin kimysını nevval sevindi bozdu.
İki nevval olsa bunlar rezil olur. Bunlar alıştılar sırtını iktidara dayayıp işkembeden atmaya
 
@mehmetyasak
#YolsuzlukSandıktaAklanmaz Nevval Sevindi Yeni Şafak ın minder dışı atıp tutmaya alışık yazarlarına gerçeği gösterdi
 
BuRaK U. ?@_zbu
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NEVVAL SEVİNDİ…
 
Kemal DADAŞOĞLU ?@KemalDADASOGLU
Nevval sevindi yeni şafak yazarlarını yeni şafak ın manşetiyle susturdu sütüdyodan kaçarak kurtuldular
 
salih ?@sultan341025
Helal olsun sana NEVVAL SEViNDi
canlı yayını terk ettiler!
 
kelam/dar ?@mselimg
Nevval Sevindi 28 Şubat sürecinde olduğu gibi… Salih Tuna Ve Hilal Kaplan’a canlı yayını dar etti… helal…
 
Mustafa Halit ?@Mustafa_Halit
Programı izledim, Sayın Nevval Sevindi Hanım konuşunca resmen kaçacak delik aradılar.
 
Selim Budak ?@selimbdk
Nevval Sevindi’nin yolsuzluğu paralel devlet diyerek örtmeye çalışıyorsunuz sözü Salih Tuna ve Hilal Kaplan’a stüdyoyu terk ettirdi
 
Khalid ?@MehmetGursy
Nevval Sevindi hazırlıklı gelmiş
Salih Tuna ve Hilal Kaplan
Resmen MORT&MORT
Bağırıyorlar!!! :))
 
Aynur Kocaman ?@kocaman_aynur
Nevval Sevindi Yeni şafak’ın dönekliğini ispatlayınca yeni şafak yazarı dayanamadı.Bu milleti artık yemiyr oynlrı
 
Murat Erkol ?@ErkolMurat
‘Hırsızın kolu, darbecinin kellesi’ diyen @hilal_kaplan Nevval Sevindi ‘Eli keselim diyemıyorsunuz’ deyince neden programı terkettiniz?
 
REYHAN KOCACOLAK ?@rkcolak
@bilirercan27 nevval sevindi dagitmis programi. Kendi yazdiklarini unutmus bunlar
 
Müjdat BAYRAM ?@mbayram28
#YolsuzlukSandıktaAklanmaz Hilal Kaplan ve Salih Tuna apar topar kaçtılar :))..Helal Nevval Sevindİ Hanıma.
 
omer gurbuz ?@omrgrbz
Hilal Kaplan ın metaforu Nevval Sevindi ye işlemedi canlı yayını terketti.Ne metaformuş ama !
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler