Havuz'un canlı yayınında olay sözler: 'Kılıçdaroğlu’nun Allah belasını versin'

AP Eski Parlamenteri Ozan Ceyhun, Hülya Avşar için ’yalaka’ diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na A Haber canlı yayınında bela okudu.

Yayınlanma: 31.03.2015 - 10:57
Abone Ol google-news

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu "% 100 Siyaset" programına Şafak Sezer ve AP Eski Parlamenteri Ozan Ceyhun'un kırdıkları potlar programa damgasını vurdu. 

Şafak Sezer'den 'döneklik' açıklaması

ALLAH KILIÇDAROĞLU'NUN BELASINI VERSİN

Sosyalist yazar Demirtaş Ceyhun'un oğlu olan eski AP parlamenteri Demirtaş Ceyhun, Hülya Avşar için 'yalaka' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bela okudu. Ozan Ceyhun "Kılıçdaroğlu bu lafı sööylediği için Allah belasını versin. Yiyorsa beni de mahkemeye versin. Allah belasını versin. Nasıl olur da CHP'nin başkanı, sosyalist enternasyonalin üyesi bir partinin başkanı böyle aşağılık bir hareket yapabilir" dedi.

Ozan Ceyhun: Kılıçdaroğlu'nun Allah belasını versin - VİDEO

Programın ilerleyen saatlerinde bu sözleri için özür dileyen Ozan Ceyhun, "O sözleri söylememem gerekirdi" dedi.

ŞAFAK SEZER HİTLER'İ ÖVMEYE BAŞLAYINCA STÜDYODAKİLER PANİKLEDİ

Öte yandan Erdoğan'a destek verdiği için linç edildiği gerekçesi ile programa konuk edilen Şafak Sezer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik Hitler benzetmelerini eleştirirken Hitler övgüsü yapmaya başlayınca Kezban Hatemi ve Ozan Ceyhun Şafak Sezer'i uyardı.  Ozan Ceyhun'un, "Biraz daha Hitler'i översen yarın manşet olursun" diyerek uyardığı Şafak Sezer, yaptığı gafın farkında vardı ve sözlerini düzeltmek istedi ama bnu konuda da pek başarılı olamadı..

RTÜK'ten tepki: Kimse meydanı boş sanmasın

Programa tepki gösteren RTÜK Üyesi Ali Öztunç, programın ceza alması için başvuru yapacağını açıkladı. Öztunç, Twitter'da "Bu, RTÜK yasasına göre ceza gerektirir. RTÜK Üyesi olarak Gerekli başvuruyu yapıyorum. Kimse meydanı boş sanmasın" mesajını paylaştı


Şafak Sezer: Döneklik değil, fikir değişikliği - VİDEO

Haberin devamı için tıklayın


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler