Haberal'ın serbest bırakıldığı soruşturmada 4 tutuklama

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın oğlu, MHP Ankara Milletvekili adayı Erkan Haberal'ın da aralarında bulunduğu 9 kişiye yönelik cinayet soruşturmasında, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Yayınlanma: 09.04.2015 - 23:14
Abone Ol google-news

5 KİŞİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 2009 yılında işlenen bir cinayete ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli, Emniyet'teki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Anadolu Örgütlü Suçlar, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı'na ifade veren 8 kişiden 3'ü serbest kalırken, 5 şüpheli tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

"KASTEN ÖLDÜRMEK" SUÇUNDAN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkan 5 şüpheliden 4'ü, "Kasten öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

ERKAN HABERAL SERBEST BIRAKILMIŞTI

2009 yılında işlenen bir cinayete ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün Erkan Haberal'ın "şüpheli" sıfatıyla Emniyet'te ifadesi alınmış, ifadesinin ardından ise savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Haberal'ın soruşturmada "şüpheli" olmasının nedeninin ise bir "ihbar mektubu" olduğu belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler