Profesörün sır ölümü intihar çıktı

Güvenlik kamerası görüntülerinde Prof. Barlan’ın Kuzguncuk’ta bir süre dolaştıktan sonra hızla denize atladığı görülüyor.

Yayınlanma: 18.04.2015 - 05:16
Abone Ol google-news

Geçen pazartesi günü evinden çıkan ve denizde cesedi bulunan Prof. Işıl Berat Barlan’ın ölümünün üzerindeki sır güvenlik kamerası kayıtlarıyla aralandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Prof. Barlan’ın Kuzguncuk’ta bir süre dolaştıktan sonra hızla denize atladığı görülüyor

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Allerji-İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Işıl Berat Barlan (57) geçen pazartesi akşamı saat 20.30 sıralarında, ilaç almak için otomobiliyle evinden ayrıldı. Bir süre nöbetçi eczane aradıktan sonra Barlan Babanakkaş Sokak’tan yokuş aşağıya inerken virajı alamayarak Kuzguncuk’ta bir binanın duvarına çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan ve olay yerinden yürüyerek ayrılan Barlan’ın cenazesi ertesi sabah saat 06.30 sıralarında Üsküdar İskelesi karşısında denizin içinde bulundu. Barlan’ın cenazesi İstanbul’da toprağa verildi.

Türkiye’nin sayılı alerji uzmanlarından Prof. Berat Barlan’ın ölümünün ne şekilde gerçekleştiği güvenlik kamerası kayıtlarından ortala çıktı. Pazartesi gecesi Kuzguncuk’ta otomobiliyle duvara çarptıktan sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaşan Prof. Barlan, sırtında çantasıyla yürüyerek deniz kıyısına iniyor, bir süre dolaştıktan sonra hızla gidip denize atlıyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler